Nemanja Nikolić (©FK Grafičar)
Nemanja Nikolić (©FK Grafičar)

Grafičar doveo iskunog vezistu da vodi Zvezdinu decu

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.21. | 13:44

Stigao i Nemanja Nikolić

Gro tima i dalje će činiti Zvezdina deca, igrači stasali u omladinskoj školi podno juga Marakane u poslednjih nekoliko godina. Ali Grafičar je danas promovisao još jedno pojačanje iz kategorije vrlo iskusnih. Ugovor sa prvoligašem sa Senjaka potpisao je Nemanja Nikolić.

Reč je o bivšem vezisti Crvene zvezde, Spartaka, Grblja, OFK Beograda, Dinama iz Minska, Voždovca, Hapoela Ranane, Tuzla Sitija... Ujedno i bivšeg reprezentativca Crne Gore.

Izabrane vesti

Sad su mu 33 godine, pa će imati šta da kaže mlađim saigračima. Nije inače tajna da u redovima Grafičara smatraju da bi Nemanja Nikolić kvalitetom i iskustvom mogao da tutoriše nove izdanke Zvezdine omladinske škole. Jer pored toga što su ljubičastu opremu zadužili Todorovski i pomenuti Nikolić, Grafičar će u prolećnom delu sezone biti mlađi nego jesenas. Očekuje se da veliku minutažu dobije vezista Matija Gluščević, rođen 2004. godine. Zatim 12 meseci stariji desni bek Despotovski, jedan od najboljih igrača omladinskog tima u jesenjoj sezoni. Tu je i njegov ispisnik David Petrović, zatim Borusav Burmaz, pa i Matija Bačanin od koga imaju na Marakani velika očekivanja.

Grafičar je trenutno treći na tabeli Prve lige, 11 bodova iza vodećeg Radničkog 1923 i šest iza novosadskog Kabela. Sa Todorovskim i Nikolićem nije to razlika koja ne može da se sustigne.


tagovi

GrafičarNemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara