Saveti o seksu doktora Kontea: Brzo, kratko, sa što manje napora

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.19. | 15:19

I obavezno da je sa suprugom

Fudbaleri i seks. Večita tema, otkako se lopta zakotrljala terenima Engleske. Pogotovo se priča aktivira kada dođu velika takmičenja, koja zahtevaju maksimalne napore, uz karantinski smeštaj, kao što su Svetska i Evropska prvenstva.

Na tu temu govorio je i Antonio Konte, trener Intera i selektor Italije na Evropskom prvenstvu 2016. godine. On je u razgovoru za francuski Ekip rekao da ne zabranjuje igračima da imaju seks pred velike i važne utakmice, ali im je dao precizne upute kako bi trebalo „to“ da rade.

Izabrane vesti

Pa, da čujemo šta kaže „doktor Konte“:
Savetujem mojim igračima da imaju seks u kratkim periodima, sa minimumom napora i da koriste poze u kojima su oni ispod svojih partnerki. I naročito, da to budu njihove supruge. Jer, ako je neko drugi, onda to zahteva posebnu akciju“, objasnio je Konte.

Za njega, fudbal je isto što i rat i zato treba biti potpuno spreman za sve napore, uz što manje rasipanje energije na sporedne stvari.
Takmičenje je borba i kada ideš u rat, nema razloga da se smeješ ili da budeš srećan. Veoma sam svestan činjenice da na kraju ostaje samo jedan da stoji i sve činim da to bude moj tim. To je moj način života i vodi me kroz celu karijeru“, istakao je Konte.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara