Savić pokazao klasu, ali Crnogorci bi za Orlove morali da budu luk i voda!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 20:23

Slovaci vodili Pod Goricom do 77. minuta, ali na kraju 2:2

Srbija je bila jedinstvena u stavu da je imala sreće na žrebu kada je na žrebu za Prvenstvo Evrope , između ostalih, dobila Crnu Goru. Biće Orlovi veliki favoriti u tom dvomeču, što je pokazao i sparnig Hrabrih Sokolova protiv Slovačke (2:2).

Gosti su nadigrali Crnu Goru, vodili do 77. minuta prilično ubedljivo, ali je onda evropsku klasu demonstrirao Stefan Savić. Štoper Atletiko Madrida je prvo naskočio Škrinjara, posle kornera Vukana Savićevića, da bi u zaostavnom vremenu iskoristio penal i postavio konačan rezultat.

Izabrane vesti

Nagrađani su Crnogorci za upornost i hrabrost, mada ih je većim delom dvoboja Slovačka držala za vrat. Gosti su poveli u 15. minutu kada je Hancko pogodio posle lepe akcije i aisstnecije Juraja Kucke. Mnogo toga je u igri gostiju polazilo od nekadašnjeg veziste Milana. Upravo je on bio strelac drugog pogotka, i činilo se, usmerio meč na vodenicu gostiju.

Vrlo zanimljivu postavu izveo je na  terenMiodrag Radulović, selektor Crne Gore. Upario je u špicu Mugošu i nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Nikolu Krstovića. Međutim, Crnogorci su živnuli posle ulaska Camaja, Erakovića i debitanta Bakića.

Bakić je odmah po ulasku imao šansu da smanji na 2:1, stvorila je Crna Gora još nekoliko prilika pre nego što je Stefan Savić u 77. minutu smanjio nakon kornera Vukana Savićevića. To je bio znak da se napadi nastave, bilo ih je sve do 94. minuta i šuta Adama Marušića i neopreznog igranja rukom Adama Zrelaka koji je skrivio penal i dobio drugi žuti karton. Siguran realizator je bio Stefan Savić.


tagovi

Stefan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara