Stefan Savić (AFP)
Stefan Savić (AFP)

Savić: Poraz 1:0 nije loš rezultat, miran sam jer nas čeka 90 minuta kod kuće

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.22. | 00:02

Defanzivac Atletiko Madrida nije nezadovoljan posle poraza na Etihadu od Mančester Sitija

Postavka Dijega Simeonea u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona na Etihadu bila je baš u skladu sa njegovim trenerskim stilom i očekivanjima. Mančester Siti je naleteo na parkiran autobus, ali ga je Kevin De Brujne zaobišao u 70. minutu iako domaćin nije imao previše šansi.

Jorgandžije nisu ostale neporažene što im je bio primarni cilj, ali daleko od toga da nisu u igru u revanšu koji je na programu za nedelju dana na stadionu Vanda Metropolitano.

Izabrane vesti

Štoperski trio Savić, Mandava, Felipe dozvolio je rivalu tek dva udarca u okvir gola, a crnogorski reprezentativac nije bio previše nezadovolja porazom protiv jednog od najmoćnijih timova Evrope.

"Nikada na volimo da gubimo i naravno da nisam srećan što se to dogodilo, ali na kraju ovo nije loš rezultat. Igrali smo protiv Sitija u njihovoj kući i nismo im dopustili mnogo prilika. Imali su posed, a nama su nedostajali metri u poslednjoj trećini. Imali smo neke napade preko Grizmana i Žoaa koji su mogli bolje da se završe. Miran sam jer nam predstoji odlučujućih 90 minuta na našem stadionu", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Atletiko Madrid je inače, prvi put u klupskoj istoriji u Ligi šampiona propustio priliku da uputi udarac ka protivničkom golu u prvom poluvremenu.

"Znali smo da na njihovom stadionu ne smemo da izađemo visoko i pritisnemo. Pala nam je koncentracija kod gola, ali imamo nedelju dana da se pripremimo za popravni u Madridu. Kada se branite tako nisko, nije lako opteretiti i napasti protivnika, ali kod kuće će biti druga priča. Naše potrebe su sada drugačije i krenućemo po golove", zaključio je Savić.


tagovi

Atletiko MadridStefan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara