Marko Savić (Star Sport)
Marko Savić (Star Sport)

Savić: Želimo pehar u kupu preko Partizana i Zvezde

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 10:54

Trener Voždovca sa puno optimizma gleda na okršaj sa jesenjim prvakom Srbije koji će njegov tim igrati tek u aprilu

Tokom jučerašnjeg dana izvučeni su četvrtfinalni parovi Kupa Srbije i u konkurenciji okršaja Crvene zvezde i Vršca, Čukaričkog i Vojvodine, kragujevačkog Radničkog i Novog Pazara, duel između Partizana i Voždovca u najavi deluje najinteresantnije. Naravno, imajući u vidu trenutne pozicije na tabeli i formu timova, mada su to detalji koji mogu i te kako da se promene do aprila meseca kada je zakazan okršaj u Humskoj.

Crno-beli su pobedom u derbiju izvojevali titulu jesenjeg prvaka, a Zmajevi prvi deo Mozzart Bet Superlige Srbije okončali kao šestoplasirani tim, ali dišući za vratom Novom Pazaru i Čukaričkom koji imaju svega bod viška. Za razliku od prošle sezone kada je uglavnom igrao utakmice na gol manje, Voždovac u aktuelnoj pleni lepršavošću pod komandom trenera Marka Savića i četvrti je najubojitiji napad Lige nakon Crvene zvezde, Partizana i TSC-a.

Izabrane vesti

Uprkos činjenici da je od superligaša klub iz Braće Jerković imao najmanje sreće na žrebu, Savić ne očajava, već o Partizanu razmišlja sa velikom dozom optimizma.

"Zadovoljni smo. Mi, svakako, znamo sa kim igramo i na koje gostovanje idemo. Partizan je uz Crvenu zvezdu svake godine prvi favorit da podigne pehar, ali s obzirom na momenat i našu ambiciju da odemo do kraja, ovo je prilika da pokažemo da li jesmo za to ove sezone, ili nismo. U slučaju pozitivnog rezultata, naše ambicije biće potkrepljene. Uostalom, ako hoćete da osvojite pehar, vi morate da pobedite Zvezdu ili Partizan, verovatno i jedne i druge. A, mi želimo. Znamo da će biti mnogo teško, ali imamo i razloga da budemo optimisti", zaključio je Savić.


tagovi

Marko Savićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara