Komentari na vest

Savićević Hrvatima: I kravu da ubacite, dala bi gol

L

Livaja

pre preko 1 godinu

Pogledate snimku i vidite kako se Hrvati rijesavaju presinga Brazila, bez napucavanja lopte sa nekoliko vrhunski dodavanja razbiju brazilski presing, nakon toga pogledajte kako je Srbija odgovorila na visoki presing i bit ce vam sve jasno. Hrvatska nogometna velesila!❤️
e

ej

pre preko 1 godinu

gol barceloni :D
S

Strasevina NK gost

pre preko 1 godinu

E moj Dejo sav si se izoblicio ne licis na sebe.Smanji malo taj secer u prahu inace mrka kapa.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Pravo u metu. Sreckovici
G

Gost35677

pre preko 1 godinu

Evo ja pitam majstora tekstopisca da napravi intervju sa takvim znalcem od trenera kojem je taktika da ih svi zivi nadigraje sem eto Kanade i oni dodju do polufinala.Maroko ih prebije po igri oni izvuku bod.Utakmica protiv Belgije ako izgube oni se pakuju Belgijanci se ispromasivali oni bod i prosli.Japan ih ubije po sansama i igri opet se provuku na penele.Brazil 16 suteva u okvir a oni jedan jedini sut u okvira i to igrac Brazila taj traljav sut kaci i skrece puranju u gol i opet na penale prosli.Evo navedite jednu reprezentaciju koja kroz istoriju svetski prvenstava cetiri puta prosla na penale a ovi za dva svetska cetiri puta prosla.Neceme uopste iznenaditi i ako Argentinu prodju na penale.
g

gost098

pre preko 1 godinu

Niti ih je razbio Maroko niti Japan.
G

Gost 6890

pre preko 1 godinu

Ne nego ih je razvali,odvali i razbucali kao deca lego kockice.
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Hahaha ljubimora je gadna stvar ali sta ces....sad ces opet navijat za argentinu u polufinalu ali jbga nemos opet plakat u utorak kad budemo u finalu
G

Gost35678

pre preko 1 godinu

Da igrate protiv samog djavola navijacu za djavola.Jedino kada budete igrali protiv Albanije Bosne onda ima da navijam za Putina da posalje neku malu atomsku na taj stadion.
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Ajde 356...idi dečko negde i samozapali se. Spasi bar ljude oko sebe.
č

čičoni

pre preko 1 godinu

Bravo Dejo
P

Purgerima...

pre preko 1 godinu

...je Dejo lepo rekao onu legendarnu recenicu u sred zagreba pre nekih 20ak i kusur godina,imate na YT-bu pa pogledajte ako ne znate o cemu pricam!
G

Gooosssttt

pre preko 1 godinu

Deja je prsa...
N

Nix125

pre preko 1 godinu

Iako su Hrvati, imam malčice simpatije prema ovom timu zbog ovog potcenjivačkog stava prema njihovim uspesima (ne mislim ovde na Deja).
h

hleb

pre preko 1 godinu

Jeste u zadnjih 25g igraš jednom finale i dva puta polufinale (ovaj možda i osvoje) mundijala i to sve na sreću...
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Niko nije rekao da ne znaju da igraju fudbal, pa svi koji su na svetsko znaju da igraju, ali stvarno niko nema toliko strece da na dva svetska bez direktne pobede dodju do polufinala o finala. Portebna je stvarno ogromna srece i Dejo je u pravu da stave kravu na teren dala bi gol.
G

Goosstt

pre preko 1 godinu

J.... .. u ta usta škrbava. 😋
G

Gostza

pre preko 1 godinu

Jednostavno genijalno, a i tacno.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Odigrala je Hrvatska odlican mec. Mogu zlobnici da pricaju svasta o sreci, ali jednostavno tim igra slozno, trce svi od pocetka do kraja, bez ustezanja. Sto se tice Petkovica, tu se slazem sa Savicevicem, ne znam stvarno gde ga nadjose Hrvati, covek nema pojma o fudbalu. Gledao sam ga i na nekim drugim utakmicama, covek kao da je zalutao i tu se nasao. Medjutim, eto desi se i da najgori igrac na terenu da gol. A sto se tice srece, ona se zasluzuje, upravo ovakvim igrama. Hrvatks na dobrom putu da se opet nadje u finalu SP, sto nije mala stvar.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ne znam koju si ti utakmicu juče gledao ali onaj dribling gde je dvojicu odbrambenih igrača Brazila izbacio je genijalan potez. Daleko je on od jednog od najgorih igrača.
F

Futsal

pre preko 1 godinu

Zaslužili su zato sto su se borili i trčali?!?!?! A šta su radili brazilci, sedeli i ladili. Zlobnici su oni koji kažu da je Hrvatska prošla tako što je jedanput šutnula na gol za 120 minuta fudbala i to tako što je lopta promenila pravac?!?!?! Lepo kaži ja sam veliki navijač i ljubitelj Hrvatske a nemoj ljude koji realno gledaju utakmicu da zoveš zlobnicima i da vređaš.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Dejo vs purger
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Nakon onakvog prolaska grupe i Romelu Lukakua glupo je pricati da nema talije, nakon namestanja Spanaca i dobijanja Japana za protivnika kao drugi u grupi glupo je pricati da nema talije, nakon sto prodjes Japan od koga si pet puta kvalitetniji tako sto izjednacis posle jedine sanse iz bunar lopte pa posle na penale glupo je pricati da nema Talije. Nakon sto izbacis Brazil tako sto im jednom sutnes u gol za 120 minuta i to iz frljoke glupo je pricati da nema Talije, nakon sto si na proslom svetskom uzeo srebro na isti takav nacin glupo je pricati da nema talije. Nekada ranije nisu imali srece sad im se vraca. Zvezda je ispadala na svakve moguce i nemoguce nacine pa onda dodju Salzburg i Kopenhagen i sve vrate, dakle sreca nekad da nekad oduzme ali poenta je da je oni izazivaju time sto su stalno tu na velikim takmicenjima, redovno uplacuju tiket pa ih ponekad pogleda i sreca, stekli su iskustvo, sigurnost, provalili penale i sad idu samo na to. Ovo je turnirsko takmicenje, dakle nije liga gde pobedjuje najbolji vec onaj ko sacuva mrezu u 120 minuta i ko bez pritiska sutira penale, vrlo jednostavno, nagomilano iskustvo, nesporan kvalitet, bez ogromnog pritiska javnosti i nerealnih ocekivanja kao kod nas i jasan cilj da se kroz penale provalci kroz turnirski sitem.
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Ta tvoja talija mora da se zasluži,barem tako što trčiš ko na baterije u trideset sedmoj godini 120 minuta. A ne vučeš se u dvadeset petoj ko prebijena mačka.
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Pa vi dobrano počeli da plaćate sreću sa salzburgon, kopenhagenom......Omonija, Šerif, Makabi, aut iz Evrope do kraja ove sezone. ...a tek će vam se vraćati za sreću i kriminal u Srbiji
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Re- Blaki Slazem se ali zato je bitan sistem, ne znam da li znas podatak da je Srbija pretrcala vise od svojih protivnika u grupi na svakom mecu, dakle nije bio sporan voljni momenat kod nas vec nedostatak ideje i sistema pa smo uludo trcali da bi u 60-tom disali na skrge, Hrvatska ima istog selektora jos od proslog prvenstva koji dobro zna da postavi odbranu tako da se igarci manje trose a postizu veci efekat dok mi jurimo ko muve bez glave i ne znamo gde bijemo zbog trdoglavosti i neznanja selektora koji covek igra bez bekova modran fudbal, dakle mi sami sebe unistavamo bez da nam treba protivnik. Hrvatska ima jasnu ideju i sitem koji im donosi rezultat iako to nije fudbal lep za gledanje i pored onakve sredine terena, mislim da je glupo posle svega reci da nema i puno srece jer da nije bilo puno srece ne bi ni izasli iz grupe. Za zalaganje svaka cast to kod vas nikad nije bilo sporno ali je glupo reci da se nasi nisu borili. Ipak ja ne bih menjao titulu sampiona Evrope i sveta Zvezdine za nikava srebra, bronze i mesinge, pozdrav.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Hahaha. Pa sreca je sastavni dio sporta. Niko ne prica kako nam sudija ponistijo penal protiv Belgije za nepostojeci ofsajd. Da smo poveli bila bi druga utakmica. Samo pricate o promasajima Lukakua da je on ovo da je ono, al nije i mi smo prosli dalje. Doci sa Brazilom do penala nije samo sreca nego kvalitet. Zasluzili smo tu srecu godinama smo gubili nesretno il nas sudije zakidali protiv veliki.
R

Revizionista info

pre preko 1 godinu

Sigurno ima talije, ali opet su odlicna ekipa. Bas me cudi kako oni imaju talije u fudbalu a mi ne. Da li smo skrivili nesto kao narod i udaljili se od Boga? Mozda smo stvarno lagali sebe o svemu iz istorije pa zato
d

dragi gost

pre preko 1 godinu

Dodji 'vamo.. :D
G

Gost031

pre preko 1 godinu

Da su imali srece, imali su, tu nema govora, šta je sve Lukaku promašio, pa dete od 5 god bi dalo bar jednu od onih šansi, ali i ta sreća mora nečim da se zasluži...
G

GrofModerneHrvatske

pre preko 1 godinu

Ovom Savicevicu fali inteligencije i pameti. Ili ne želi vidjeti da je Hrvatska i Njemacka i Italija sa začinom balkanskog talenta u jednom pakiranju Kad sam ga vidio kako ispija kavu sa Piksijem i ostalom ekipom u hotelu na Mundijalu, sve mi je bilo jasno kako je to onaj menatalitet bez previse posvecenosti i profesionalizma.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Vi ste jos od 41-ve mesavina Nemacke i Italije sa balkanskim zacinom pre svega konvertitsko srpskim.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Navijacu za Hrvatsku i Maroko. Ako oni ispadnu, onda za Argentinu, zbog Mesija, neka uzme trofej, i bude najveci fudbaler ikada, i ako ne podnosim Barselonu i PSG, ipak cu navijati za Mesija.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Vise volim Deju iz perioda kad je bio igrac. Nekako iskrenije deluje ona replika hrvatskom navijacu nego ovo sa kravama.