Savo Milošević (©MN Press)
Savo Milošević (©MN Press)

Savo baš naljutio Mandarića: Zmajčeki hteli da raskinu ugovor na štetu trenera

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.10.21. | 14:46

Dilema i koje će rukovodstvo morati da isplati srpskog stručnjaka

Bio je Savo Milošević velika želja vlasnika Olimpije Milana Mandarića, verovali su u Ljubljani da će to biti dobitna kombinacija za ovu sezonu. Ali rastanak koji je usledio posle nepuna tri meseca nije bio lak. Ni prijateljski, ako je suditi po slovenačkoj štampi.

Kako pišu mediji u Ljubljani, vera u Miloševićeve sposobnosti je iscurila kod Mandarića mnogo ranije nego što se raskid ugovora desio. Ali, jedna „caka“ je držala Sava na klupi još neko vreme. Navodno, gazda Olimpije je tražio način kako da prekine saradnju sa trenerom i to na Miloševićevu štetu! U tom slučaju ne bi morao da mu isplati ugovor do kraja ili odštetu, zavisno kako se dve strane dogovore.

Izabrane vesti

A, Milošević je, pišu, imao po ugovoru sa Olimpijom 50.000 evra mesečno, koje je delio sa dvojicom svojih pomoćnika koje je doveo iz Srbije. Kad se sabere, to je 600.000 evra na godišnjem nivou, velika suma za klub kakav je Olimpija.

Upravo zbog te namere da ga okrive za prekid saradnje i pokušaju da izvrdaju ugovor, Milošević je ljut otišao iz Ljubljane, piše Ekipa.

Drugi deo priče je koja će uprava biti primorana da isplati Sava. Naime, 18. oktobra će se obaviti primopredaja dužnosti u Olimpiji, kada će nemački biznismen Adam Delijus postati vlasnik Zmajčeka. I sada se u Sloveniji pitaju da li će Miloševića morati da isplati Mandarić do tog datuma i da time ostavi čiste račune novom rukovodstvu ili će Delijus preuzeti na sebe dužnost da uplati novac na račun Savu Miloševiću.


tagovi

Savo MiloševićMilan MandarićOlimpija Ljubljana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara