Savo: Nemamo potrebnu energiju; Štulić? Neverovatne karakteristike

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.20. | 21:46

"Osećaj je sjajan, prvi put pred navijačima... Igrao sam jednu prijateljsku, ali ovo mi je zvaničan debi", kazao mladi napadač posle debija

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je i rezultatom i igrom protiv Čukaričkog (4:1). On je kazao da u njegovim momcima nije bilo dovoljno svežine, ali da su maksimalnom odgovornošću nadomestili sve nedostatke...

Izabrane vesti

"Bilo je bitno danas dobiti i arhivirati ligu. Uspeli smo. Ovaj put zaista sve pohvale momcima. Obično smo posle velikih i teških utakmica znali da kiksnemo i padnemo. Danas se to nije desilo. Evidentino je da nemamo potrebnu energiju, ali smo zadržali odgovornost, koncentraciju, visok nivo ozbiljnosti. Nije bilo lako".

Čukarički u kakvom god sastavu da izađe - uvek je pretnja.

"Bilo je potrebno da damo maksimum. Iako su bili oslabljeni ima tu igrača koji su vrlo nezgodni".

Milošević je nekoliko rečenica posvetio i mladom debitantu Nikoli Štuliću.

"Planirali smo u ovom periodu da Nikola debituje jer je na osnovu onog što smo videli na treninzima zaista veliki potencijal. Izbegao bih sad previše da ga hvalim... Vredan momak. Ima karakteristike koje su neverovatne kada je u pitanju ta pozicija, pozicija centarfora... Trudićemo se da i on bude jedan od onih o kojima će se pisati u budućnosti. Ali ima on još dosta da radi".

Nikola Štulić bio je presrećan...

"Osećaj je sjajan, prvi put pred navijačima... Igrao sam jednu prijateljsku, ali ovo mi je zvaničan debi. Bilo je malo pozitivne treme. Neutralisao sam je. Koga ću prvo da zovem? Porodicu naravno". 


tagovi

Savo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara