Komentari na vest

Scila i Haribda udaraju na Lever, sluti na prvi poraz ove sezone

F

Flx

pre 14 dana

Izvor trust me bro

plivajuci zamajac

pre 14 dana

uh jedva cekam i bas bih voleo da izgube, odvratnija i srecnija ekipa se nije pojavila. osim naravno srpskog bajerna..

1902

pre 14 dana

Ne znam ko moze napustit Leverkuzen posle ovakve sezone!!! Zasto ne ostanu i produze ugovore i igraju ligu sampiona..??? Sve jedan koji napusti je paksu!!! Osvojit ce ligu verovatno bez poraza!! Nastavite dalje!!!
S

Saturn

pre 14 dana

Imam utisak da Dzonatan Tah igra 15 godina i da ima 35 godina , a on tek 28 godina i najbolje stoperske godine mu predstoje !
G

Gostyyy

pre 14 dana

Skoro da nisam gledao Leverkuzen ove sezone, gledao sam ga samo protiv Rome. I iskreno, sem brzine koja je neverovatna, meni Frimpong deluje relativno tanko. Kao unapređena verzija Bukarija. Odličan za klubove koji su u vrhu a nisu favoriti i ne očekuje se puno od njih. Jeste imao statistički odličnu sezonu, ali ga ne vidim kao nekog ko može da donese kvalitet vrhunskim klubovima.
P

PDK

pre 14 dana

Slazem se, do hemije u ekipi je. Ako udare pare u glavu niko tu sem Virca nije top nivo i nece u drugim klubovima (pogotovo onim krem) uspeti ili ponoviti igre.
N

Nemanja021

pre 14 dana

Ta i Frimpong su majstori igre, za Frimponga se znalo da je talenat i realno je kidao i prošle sezone, dok je Ta kroz celu karijeru reprezentativni štoper, dobar igrač, ali ove sezone je odigrao iznad svakog očekivanja, zaista kao jedan od najboljih u Evropi. Pored njih dvojice Virc je glavni igrač tima i jedan od najboljih fudbalera na svetu, Grimaldo možda i najbolji levi bek na svetu, takodje igračina već sezonama samo se nije dovoljno pričalo o njemu, Tapšoba klasni štoper ništa lošiji ako ne i bolji od Taa, Džaka iako ga ne volim strašno potcenjen igrač već skoro deceniju, a jako je ozbiljan vezni fudbaler, Bonifejs jedan od boljih špiceva u Evropi za njim će verovarno uz Virca biti najveća pomama. Uz to Hofman majstor sa loptom, Andrih standardni reprezentativac Nemačke od sledeće sezone verovatno i Bajerna, Hradecki godinama odličan golman, Kusunu isto veliki talenat koga puno top timova želi kod sebe, jedan od boljih štopera sa loptom u nogama. Sve u svemu pored toga što su tim oni su i strašni pojedinci jako redak spoj u timu koji tako iskoči zato će i napraviti svi karijere i zato nije ni čudo što će ući u istoriju. Virc, Grimaldo, Frimpong, Ta, Tapšoba, pa i Bonifejs i Andrih, baš me zanima koliko ima timova na svetu gde oni ne bi mogli da igraju u startnih 11.
E

Erol

pre 14 dana

Ma jeste dovešće Bajern ceo Bayer, po tebi i autoru texta kupiće i Hradeckog, Taha, Frimponga, Andriha, Virca i Bonifejsa
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 14 dana

Grimaldo nije levi bek, vec wing back. Velika je razlika. Da stavis grimalda i frimponga na bekove ne bi ni izbliza ovako izgledali. Oni mogu samo u timove koji igraju sa 3 nazad…
N

Nemanja021

pre 14 dana

Grimaldo je igrao godinama klasičnog levog beka u Benfici i bio fenomenalan, momak je odličan defanzivac, to što ima snage da izgura odbranu i pored toga što je fantastičan napred je ono što ga po mom mišljenju čini najboljim. Frimpong je tanak pozadi, ali brz kao munja i to mu je velika prednost u defanzivi, nešto poput Hakimija ili Alfonsa Dejvisa levo.
М

Меси

pre 14 dana

Погледај Грималда у Бенфици како је играо и онда реци да не може да игра у поставци са 4 позади.
S

Stefan42331

pre 14 dana

Frimpong je mašina, ko god ga kupi neće zažaliti sigurno. Prebrz igrač.