Danilo Grujić (©MN Press)
Danilo Grujić (©MN Press)

Seča sudija u Superligi: Grujić, Široki, Đorđić i Anđelovski odsvirali svoje

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 21:55

Unapređeni Trifković iz Beograda i Nikolić iz Lovćenca

Novi sastav sudijske komisije i odmah nove liste sudija za Superligu.

Predsednik Sudijske komisije Dejan Filipović napravio je seču među arbitrima elitnog ranga, pa u narednoj sezoni nećemo gledati neka dobro poznata lica kao što su Danilo Grujić, Miloš Đorđić, Zoran Široki i Novica Anđelovski, saznaje Sportklub.

Izabrane vesti

Možda najveće iznenađenje je skidanje s liste Danila Grujića, arbitra koji je više puta vodio večite derbije i predstavljao Srbiju na međunarodnoj sceni. Ni Milošu Đorđiću nije pomoglo to što je internacionalac, nova sudijska komisija mu je našla mane zbog kojih ga je skinula sa liste.

Novica Anđelovski je jedan od najstarijih na listi, dok je Zoran Široki više puta tokom prethodnih sezona dobijao loše ocene, pa je došlo vreme da se oproba u nižem rangu.

Što se tiče sudija koje su dobile unapređenje, tu su Dejan Trifković iz Beograda i Danilo Nikolić iz Lovćenca. Malo mesto u Vojvodini gotovo redovno ima arbitra u elitnom rangu, nekad je to bio Miroslav Radoman, poslednjih godina Novak Simović, a sada kao nova nada stiže Danilo Nikolić.

Teško je oteti se utisku da je bilo još dosta kandidata za skidanje sa liste, jer je suđenje rak rana srpskog fudbala poslednjih godina, ali kola su se slomila, za sada, na četiri imena.



tagovi

Danilo GrujićNovica AnđelovskiZoran ŠirokiMiloš ĐorđićSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara