"Pablo Osvaldo"
"Pablo Osvaldo"

Seks skandal u Argentini: Osvaldo i četvorica igrača Boke uhvaćeni u orgijama sa prostitutkama!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.02.15. | 19:35

Naravno i novi napadač Boke Juniors je omrsio brke...

Pablo Osvaldo

Gde god da je njegova noga kročila, viđena je samo nevolja! Pablo Osvaldo je Italiju nedavno napustio kako bi se posvetio fudbalu u Boki Juniors, ali ko je uopšte verovao da će se to zapravo i desiti? Čovek koji je veći deo svoje fudbalske karijere posvetio pravljenju gluposti van terena našao se u centru velikog seks skandala koji potresa Argentinu, u kojoj su umešana i četvorica njegovih saigrača iz Boke! Skandal se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, kada je tim sa Bombonjere gostovao Temperleju.

Izabrane vesti

Naime, prema pisanju lista Hronika, Osvaldo, Huan Manuel Martinez, Ogustin Orion, Leandro Martin i Žonatan Kaljerija uhvaćeni su kako u hotelskoj sobi orgijaju zajedno sa nekoliko prostitutki. Isti list dodaje kako je igrače na delu uhvatio trener Rodolfo Aruabarena, a kroz tekst je provučeno i da je inicijator ove zabave upravo bivši napadač Intera, Juventusa, Rome i brojnih evropskih klubova.

Jedni će reći da čovek zna zašto živi, drugi da je Dani protraćio veliki fudbalski talenat. I jedni i drugi biće u pravu, potpuno!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boka juniorsKopa LibertadoresPablo Osvaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara