Komentari na vest

Selektor Japana: Asano je dobar čovek, nije izdajnik

V

Vaskew

pre gotovo 3 godine

Takuma Asano na meti Osijeka ? Standardni reprezentativac Japana te bivši igrač Arsenala, a protekle sezone proveo je u redovima Partizana te je tamo imao sjajnu statistiku od 18 pogodaka i 8 asistencija. Asano je trenutno slobodan igrač, a vodi i arbitražu protiv Partizana zbog neisplata plaća. Interes za Asanom pokazao je i Nenad Bjelica koji je za sutrašnje izdanje Glasa Slavonije potvrdio da ga prate. Asano se procjenjuje na oko 2,5 milijuna eura, a u karijeri je još nastupao za Stuttgart i Hannover. Asano je upisao 24 nastupa za reprezentaciju Japana i pri tome je upisao i 5 pogodaka. Pokriva poziciju desnog krilnog napadača.
d

djile

pre gotovo 3 godine

Naravno da je u pravu. Nase drustvo i sport vode sve same bitange i lopurde
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Svako normalan kad vidi sliku Asana i one tri bitange iz uprave zna o čemu se radi i ko je u pravu. Ne bi me čufilo da su ga ucenjivali i pretili mu.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Утисак свега је морална вертикала тројца без кормилара лаза-мустафа-иглица! Доказ шта у овој септичкој јами званој Србија пролази, полтронство, бескичмењаштво, јадност, бедност... А некада смо пешке Проклетије газили, нисмо достојни предака, нажалост..
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Pretke možeš da spominješ kad vam na čelu dvije najveće sekcije ne budu persone sa interpolovih potjernica ili pljačkaši naroda sa Kosova. Do tad ih ne uzimaj u usta, džabe će se u prevrtati u grobu.
P

Ppoal

pre gotovo 3 godine

Videcemo sta ce sud reci. On ima konacnu rec. I Goguin sledeci klub je morao platiti pola miliona evra, a novine su pisale da je otisao dzabe. Sada ce ta cifra iznositi sest puta vise.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Cestitam Asanu na uspesnom bekstvu iz bunkera. Ponovo si se rodio covece.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

Uprava gromade:"Morijasu u saradnji sa japanskim carem,potpomognut Azijskom fudbalskom federacijom,Uefom,i Fifom,rade na rusenju naseg kluba i sprecavanju nase dalje dominacije".Z.P u novoj emisiji:"Zvezdan Terzic pozvao Ceferina,koji je preko svojih veza iz bivse UDBE kontaktirao Trijade,i koji su naredili Asanu da se vrati u Japan.Kao dokaz toga je i ova izjava japanskog selektora ciji je tast,brat od strica jednog istaknutog clana Trijade,a cija cerka se zabavlaj sa sestricem japanskog cara".

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Brate svaka ti se dala. Ja sam u komentarima rečit ali ti si me nadvisio. Naklon do poda.
A

Ajax

pre gotovo 3 godine

Sto bi Triade naredjivale Asanu da se vrati u Japan...?Triade su kineska mafija...
M

MiroslavSu

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahaha i to sve po babine linije.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

@Ajax....Da,u pravu si,mali previd.Trijade,jakuze,meni to isto,bitno da su svi protiv gromade.
T

Triade

pre gotovo 3 godine

Triade? Heheheh au bre mandovi, da vas nema...Terza zvao verovatno triade da uvali svoju robu kinezima, stari recept
Z

Zmajognjeni

pre gotovo 3 godine

U pitanju su "jakuze", svaka cast na komentaru.
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

ljudi, onak kalcopolista je provaljen... to je u stvarnosti Zeljko Pantic, evo njegovog komentara u prvim vijestima 02. Maja o Asanu kada je objavljeno da napusta Partizan. Te iste rijeci je ponavljao i u svojoj poslednjoj emisiji na YouTube u vezi odlaska Japanca. Evo njegovog citata: “ Isti sablon kao i sa Trinkijerijem! Taman kada neko postane TRN U OKU vladaru, odmah stigne naredba da mu se ne placaju plate! Slucaj Marko Nikolic je bio jos ekstremniji, jer je celavi pod raznoraznim pretnkama i pritiscima jer je nadmudrio drzavu i pobedio sistem morao da pobegne izgovorivsi ODLAZIM ALI MOTIVI MOG ODLASKA NISU SPORTSKI i VRATICU SE DA ZAVRSIM ZAPOCETO. Takodje je interesantan i slican primer Save Milosevica koji je ove nedodirljive galaktikose tamburao kako je stigao i brisao patos sa njima! Dokazao da je Kent jedna obicna prevara jer mu u dva duela nije sutnuo u gol! Pre nego sto delije zapene, neka pogledaju zvanicnu statistiku 2 duela Save i Kenta! Sledece, Savo je odigrao maestralno i u ligi evrope gde je lansirao pojedine igrace kojima je cena vrtoglavo skocila na trzistu posle briljantnih partija sa Malatijom, Moldeom koji je btw deklasirao taj Hofenhajm koji je, ako je verovati delijama, najjaci tim u Nemackoj, zatim AZ-om, Mancesterom i Astanom koja dolazi, ako je opet verovati delijama nakon ispadanja njihove zvezde od mocnog Kairata, iz sampionata koji je u ekspanziji i jos je sampion te zemlje dakle klasa za Kairat! Strani skauti i menadzeri snime klasu i nije cudo sto je momcima u crno belom nakon fenomenalnog izdanja cena visestruko porasla! NEKOM je to zasmetalo pa je Milosevica takodje najurio iz kluba! I jos jedan interesantan primer, Dusko Vunosevic, unistitelj mnigih detinjstava i drugih zivotnih dobi! Svi ovi gore nabrojani ljudi koji se bore za klub srcem i nece da igraju kako ONI sviraju bivaju najureni! Da pozavidi i tzv "ZAKON ZAPADNO OD PEKOSA" koji je bio na snazi na divljem zapadu u 18 i 19 veku!” Dakle potpuno je jasno da se radi o Željku Pantiću!
L

Lepi B

pre gotovo 3 godine

Hvala Asanu sto je ogolio krimi klub.U Graficar na kaljenje,pa ce vidimo
P

Pravednik

pre gotovo 3 godine

Pravda za Asana! Jedan od retkih igrača koji je uspeo da pobegne iz tzv. institucije da nisu uspeli da ga nagovore da oprosti svoj deo.
G

Gost 6

pre gotovo 3 godine

Ova uprava je ZLOoooo
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

sram te bilo japanski selektore. Hoces da nam kazes da je jedan japanac, posteniji od vazure.
M

MiroslavSu

pre gotovo 3 godine

Kako po koga.
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

Ne znamo kakav je covek, ali sigurno je da je Ilijev u ime uprave, odabrao dva najneinteligentnija coveka i napujdao ih da seru o japancu. Lazar Markovic ne zna da prica, ali ako ima cime, kad vec prica o izdajstvu, trebalo bi sebe da zapita koliko je u stvari posvecen fudbalu, Partizanu, zasto je i dalje van forme i zasto on kao partizanovo dete, nije toliko bitan Stanojevicu, kao japanac.
N

NKPartizan

pre gotovo 3 godine

putujući fudbalski cirkus