(©Reuters)
(©Reuters)

Selektor Mađarske kandidat za trenera Napolija

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.23. | 01:20

Od leta, kada istekne ugovor Macariju

Napravio je Marko Rosi čuda sa reprezentacijom Mađarske. Odveo je najpre u A klasu Lige nacija, a onda i na Evropsko prvenstvo, sa dve pobede nad Srbijom.

Čovek koji je imao prilično tanku trenersku karijeru pre nego što je dobio posao u Mađarskoj, mogao bi od leta, nakon Evropskog prvenstva, da postane trener Napolija, pišu italijnski mediji.

Izabrane vesti

Sadašnji šef struke prvaka Italije Valter Macari je tu kao vatrogasac, sa ugovorom do kraja sezone. Da se premosti period nakon otkaza Rudiju Garsiji. Pa će na leto Napolitanci da dobiju novog trenera. I dalje je najveća želja Aurelija de Laurentisa, gazde Napolija, da to bude Antonio Konte, ali ako se ne dogovore, opcija je i Marko Rosi.

Poznati napolitanski Radio Kis Kis je čak pozvao Rosija, koji je oko tih glasina rekao:

„Svako bi voleo da trenira Napoli. To je sjajno mesto, tim je uvek kvalitetan da se bori za najviše domete. Što se mene tiče, to bi mi bilo ostvarenje snova, mada smatram da je to teško ostvarivo“, rekao je Rosi.

Jasno, daleko je jun. Do tada sto puta mogu da se promene planovi i želje čoveka kakav je De Laurentis. Ali, ako Mađari nešto još i urade na EP, „akcije“ Marka Rosija bi značajno skočile i u domovini.


tagovi

Marko RosiNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara