©Starsport
©Starsport

Senior Prucev: Jegor imao poteškoća jer je u Zvezdi izgubio ritam

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.24. | 22:09

Otac ruskog veziste istakao da je njegov sin pravo lice pokazao u Sloveniji, pošto je dobio konkretniju šansu

Celje sigurnim korakom grabi ka šampionskoj kruni u Sloveniji i posle 23 kola sa sedam bodova prednosti gleda ka prvom pratiocu. Odlična sezona vrlo lako bi mogla da bude ukrašena krunom, a značajan doprinos u redovima lidera do sada je imao Jegor Prucev, fudbaler pozajmljen iz Crvene zvezde.

Buđenje Rusa po odlasku na privremeni rad u Sloveniju bilo je povod da rukovodstvo Celja krene u misiju otkupa veziste, a na temu adaptacije fudbalera crveno-belih na aktuelnu sredinu za ruske medije je govorio Igor Prucev, otac fudbalera.

Izabrane vesti

"Jegor se u Sloveniji se potpuno prilagodio. On se oseća samouvereno. Trener mu veruje, a Jegor pokušava da pokaže do opravda poverenje i da pokaže za šta je sposoban, da pokaže svoj brz i tehnički fudbal. Postoje nijanse razlike kada poredimo šampionate Srbije i Slovenije. U početku je bilo poteškoća zbog činjenice da je u Zvezdi Jegor izgubio ritam, jer je retko izlazio na teren. Drugih problema nije bilo. Kada je u pitanju plan adaptacije, prilagođavanje na sadašnju sredinu je prošlo sjajno", rekao je otac fudbalera šampiona Srbije.

Prucev je ove sezone odigrao 18 mečeva, postigao tri gola uz tri asistencije i naterao rukovodstvo Celja da inicira pregovore o otkupu njegovog ugovora od Crvene zvezde. U dresu crveo-belih Jegor je na 11 utakmica prikupio 432 minuta.


tagovi

Jegor PrucevFK Crvena zvezdaCelje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara