Sergej Milinković Savić i Marko Nikolić (©Reuters)
Sergej Milinković Savić i Marko Nikolić (©Reuters)

Sergej, posle Rome, ruši i Nikolićevu Lokomotivu

Vreme čitanja: 3min | čet. 30.09.21. | 12:21

Grupa E Lige Evrope: Mauricio Sari najavio izmene u sastavu u odnosu na gradski derbi. Moskovljani opet imaju problema sa realizacijom, bez gola na dve poslednje utakmice u ruskom šampionatu. Promo kvota u Mozzartu na trijumf Rimljana – 1,38

Na krilima pobede u gradskom derbiju protiv Rome (3:2), Lacio na Olimpiku večeras (21.00) dočekuje moskovsku Lokomotivu u drugom kolu Lige Evrope. Četa Mauricija Sarija ima imperativ pobede posle poraza na premijeri u Istanbulu protiv Galatasaraja (0:1).

Moskovljani su u prvom kolu odigrali nerešeno sa Marseljom. Ekipa Marka Nikolića je već tri meča bez pobede. Prethodne dve utakmice Lokosi su odigrali bez pogodaka protiv Himkija i Urala. Zna se da timovi nekadašnjeg trenera Partizana igraju tvrde utakmice. Lacio jeste favorit, ali neće bit lako Rimljanima da probiju bedem gostiju na sredini terena i u poslednjoj liniji tima.

Izabrane vesti

21.00: (1,38) Lacio (4,90) Lokomotiva M. (10,0)

Sari je najavio da će da "promeša karte" za duel sa osvajačem Kupa Rusije i trećeplasiranim timom Premijer lige ove zemlje. Šansu bi mogli da dobiju Danil Kataldi, Žan Danijel Akpa Akpro i Raul Moro. Čiro Imobile biće u špicu, dok će Vedat Murići opet šansu da traži s klupe. U startnoj postavi najavljen je i srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, jedan od junaka pobede Lacijala u Derbiju dela kapitale.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-----------------------------

Od standardnih prvotimaca, odmor će dobiti Luis Alberto i Lukas Lejva, dok će Albanac Tomas Strakoša dobiti šansu na golu i pored katastrofalne greške pre dve nedelje, kada je kumovao porazu svog tima u Istanbulu protiv Galatasaraja.

Marko Nikolić ne može da računa na najjači sastav na Olimpiku. Vezista Najair Tikiznjan je suspendovan zbog crvenog kartona u meču sa Marseljem. Povređeni su Andrej Mirančuk, Ze Luis i Stanislav Magkejev. Fjodor Smolov i Gambijac Fransoa Kamano biće zaduženi za golove.

Marselj na Velodromu je domaćin Galatasaraju (21.00). Nekadašnji šampion Evrope je poljuljan posle poraza na svom terenu od Lansa (2:3) u Ligi 1. Na tom meču oba gola za Marselj delo je nekadašnjeg francuskog reprezentativca Dimitrija Pajea. Galatasaraj je imao krizu u šampionatu Turske, dva vezana poraza, ali su izabranici trenera Fatiha Terima protekle nedelje dobili Geztepe na svom terenu sa 2:1.

21.00: (1,65) Marselj (3,80) Galatasaraj (6,25)

Iskusni Arda Turan i dalje je van tima zbog povrede, a na jug Francukse ne putuju i Ajtak Kara, Oguldžan Džaglajan i Brazilac Asunsao. Za domaćina ne može da igra samo Španac Alvaro Gonzalez.


tagovi

Liga EvropeLacioLokomortiva MoskvaMarseljGalatasarajSergej Milinković Savić

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara