Kanales (© Reuters)
Kanales (© Reuters)

Serhio Kanales do 2026, otkupna klauzula se piše sa devet nula

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.12.21. | 14:00

Jedan od najboljih igrača Betisa obnovio ugovor

Najbolji igrač zaslužuje najbolje uslove. I dobio ih je. Serhio Kanales ostaje veran Betisu, pošto je u utorak potpisao novi ugovor prema kome će ostati na stadionu „Benito Viljamarin“ do leta 2026.

Prethodna saradnja je bila oročena do juna 2023, ali su u Sevilji procenili da je kreativni vezista jedan od najutuicajnijih igrača kluba ove sezone i zato su rešili da ga nagrade. Nije poznato koliko u smislu plate, osim što su Verdiblankosi objavili kako je sad izlazna klauzula postavljena na okruglo 1.000.000.000 evra. Poput onih koje u Barseloni imaju Pedri i Ansu Fati.

Izabrane vesti

Kanales je pod komandom Manuela Pelegrinija procvetao, igra najbolji fudbal u karijeri, na 161 susretu postigao je 13, asistirao za 22 gola i izuzetno je uticajan u ofanzivnoj postavci Betisa. Na kraju krajeva, zbog njegovog umeća ekipa se plasirala u Ligu Evrope – prošla zahtevnu grupu za Leverkuzenom, Seltikom i Ferencvarošem – dok je u Primeri na visokom trećem mestu i predstavlja najprijatnije iznenađenje sezone.

Kanales je ponikao u Rasingu iz Santandera, kad mu je bilo 19 godina kupio ga je Real Madrid za 6.000.000 evra, nije prošao u kraljevskom klubu, u međuvremenu je pokušavao u Valensiji i Sosijedadu, ali se definitivno popeo na viši nivo u dresu Betisa.


tagovi

BetisSerhio Kanales

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara