(©Reuters)
(©Reuters)

Šerif i Partizan kao u pozorištu: Za tri dana prodato 850 ulaznica

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.23. | 09:38

Nema nekog interesovanja za meč u Kišinjevu

Posle debakla koji je doživeo od Mladosti GAT u Mozzart Bet Superligi Srbije (0:4) pitanje je koliko će navijača Partizana poželeti da dođe na meč protiv Šerifa 23. februara, mada su karte uveliko u prodaji.

Ako je za utehu, ni u Moldaviji ne vlada neko interesovanje za ovu utakmicu. Štaviše, prema informacijama tamošnjih medija, za prva tri dana prodaje ulaznica, prodato je svega 850 komada. A, na blagajnama je ostalo više od 7.500. Naravno, do utakmice je ostalo još dovoljno vremena da i taj kontingent „plane“, ali ni moldavski izveštači ne veruju u to.

Izabrane vesti

Jedan od razloga je i to što će se utakmica igrati u Kišinjevu, a ne u Tiraspolju, gradu iz kojeg je Šerif. U pitanju su mesta koja su iz dva dela države među kojima, najblaže rečeno, ne vlada harmonija, pa prvak ne uživa velike simpatije u prestonici.

Pozorišna atmosfera, dakle, dočekaće Partizan u Kišinjevu, po svemu sudeći, sa nevelikim brojem domaćih navijača. Mada, kako crno-beli igraju u prolećnom delu prvenstva, neće im to biti neki plus protiv Šerifa.

 


tagovi

FK PartizanŠerifLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara