(© Reuters)
(© Reuters)

Šerif u Turskoj prvi put nije pobedio, ostala mu je još jedna provera do Partizana

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.02.23. | 21:28

Moldavci u egalu sa Nordsjelandom

Počinje Partizan u nedelju prolećni deo sezone u Mozzart Bet Superligi, prebacuje se na takmičarski ritam, a Šerif je i dalje u kontrolnom. Prvi rival crno-belih u Evropi u 2023. odigrao je još jedan test meč, pred kraj boravka u Turskoj i opet je za njega rezultat bio zadovoljavajući.

U okršaju sa Nordjelandom – timom koji je ne pre desetak godina igrao i Ligu šampiona – moldavski predstavnik je ostao neporažen, tako što je posle pogotka Benjamina Nigrena izjednačio Idžadži Biliv Atijemven. Nigerijac u ulozi napadača postarao se da klub iz Tiraspolja ne izgubu ni u najjačoj proveri ove zime.

Izabrane vesti

Šerif je tokom boravka u Turskoj savladao Olimpik iz Uzbekistana (2:1, strelci Talal i Radeljić), a program završava u sredu, kad će mu rival biti Krivbas iz Ukrajine, posle čega će se ekspedicija vratiti u Moldaviju i nastaviti pripreme za baraž vredan plasmana u osminu finala Lige konferencije.

Prvi meč Šerifa i Partizana igra se u Kišinjevu, 16. februara – što će Moldavcima biti prvi takmičarski izazov posle nekoliko meseci – dok je revanš Beogradu sedam dana kasnije.


tagovi

FK PartizanLiga konferencijeŠerif

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara