Serija A se vratila: Juventus prvi favorit, Roma iznenađenje, Atalanta može do titule

Vreme čitanja: 14min | sub. 21.08.21. | 08:59

Počinje nova sezona šampionata Italije

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)

Biće ovo najneizvesniji šampionat Italije u ovom veku. Ekonomska kriza, pandemija, finansijska nadmoć klubova Premijer lige i PSŽ-a, su presudno uticali da se kvalitet u Seriji A spusti i izniveliše, odnosno smanjen je jaz između timova.

Izabrane vesti

U momentu dok pišemo ovu najavu, deset dana pre završetka prelaznog roka, nijedan klub u Seriji A, sa sigurnošću ne može da kaže da ima jači tim nego u prošloj sezoni. U opštoj besparici, vlasnici italijanskih klubova su zaigrali na kartu trenera. Juventus je vratio Alegrija, Roma je angažovala Murinja, Lacio Sarija, Napoli Spaletija, Inter Inzagija.

Slično su razmišljali i uslovno rečeno manji klubovi. Predsednik Torina Urbano Kairo je poverio svoj tim Ivanu Juriću koji je stekao imidž trenerskog alhemičara u Veroni u prethodne dve sezone. Roko Komiso je doveo Vinčenca Italijana koji se preporučio senzacionalnim spasavanjem prvoligaškog statusa Specije. Sasuolo je angažovao jednog od najperspektivnijih trenera nove generacije Alesija Dionizija.

Milan, Atalanta i Bolonja su potvrdili svoje šefove stručnog štaba, Stefana Piolija, Đan Pjera Gasperinija i Sinišu Mihajlovića, koji su u prethodnoj sezoni napravili odličan posao. Pioli je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja dok su Gasperini i Mihajlović opravdali sva očekivanja svojih poslodavaca.

Među bivšim fudbalerima, trenerima i najpoznatijim komentatorima južno od Alpa vlada gotovo konsenzusno mišljenje da je Juventus glavni favorit za osvajanje skudeta. Istina, uz ogradu da Stara dama neće moći da se prošeta do osvajanja šampionske titule, već da će morati dobro da se oznoji. Jedini izuzetak je Fabio Kapelo. Trofejni stručnjak i glavni komentator italijanskog Skaja smatra da je Inter i pored odlazaka Lukakua i Hakimija i dalje najjači sastav u Seriji A.

SJAJNE VESTI! Od ove sezone, sve utakmice možete gledati uživo na sajtu mozzartbet.com, na stranici UŽIVO KLAĐENJE - dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je potpuno besplatna!

U svakom slučaju, trka za skudeto će se voditi između tri tima: Juventus, Inter i Atalanta. Stara dama je i prošle godine imala veliki tim, ali je platila cenu eksperimenta predsednika Andree Anjelija koji je početnika Andrea Pirla postavio za kormilara. Inter je mnogo izgubio odlaskom Lukakua, Hakimija i najverovatnije Eriksena. Ne treba potceniti i odluku Antonija Kontea da napusti brod koji je počeo da pušta vodu na sve strane. Konteu može sve da se prigovori osim alavosti na pobede i trofeje. Smatra se i da je ovo idealna sezonu da Atalanta napravi kvalitativni skok i uđe u borbu za trofeje. Dvojac Gasperini - Sartori je ustalio Boginju u Ligi šampiona, omogućio familiji Perkasi da finansiraju izgradnju stadiona i da zarade pride par stotina miliona evra od prodaje igrača. Međutim, nedostaje trofej da bi se na tortu stavio šlag.

Bastoni i Ronaldo, Foto: ReutersBastoni i Ronaldo, Foto: Reuters

U drugoj liniji, iz prikrajka, bi mogli da se ubace u borbu za skudeto Napoli i Roma. Da Napoli nema mazohističkog predsednika Aurelija De Laurentisa Azuri bi bili u prvom šeširu kandidata za naslov prvaka. Lučano Spaleti ima jak karakter i zna da bude “tvrdi orah”, ali sa De Laurentisom niko nema lak život. Ako Napoli zadrži postojeći sastav Spaleti će poprilično usrećeti Napolitance.

Roma je napravila vrlo dobar kostur tima koji, ako bude ostao na okupu, može da obeleži tekuću deceniju. Ne računajući golmana Rui Patrisija, defanzivca Smolinga i Mhitarjana koji imaju 30 ili više godina, gotovo svi ostali starteri su mlađi od 26 godina, uz par igrača u najboljim godinama pored Spinacole, El Šaravija… Ako se treba opkladiti na neki tim u Seriji A, onda je to Roma, i ne samo zbog Žozea Murinja.

Kvota da će Roma biti šampion je 20.0

Milan i Lacio će napraviti veliki uspeh ako se plasiraju u Ligu šampiona, odnosno završe prvenstvo među četiri najbolja tima. Pioli je napravio veliki podvig prošle godine, a u sportu je najteže ponoviti se. Odlazak Donarume je veliki hendikep. Reprezentativni golman je sa sobom odneo između 10 i 15 bodova koje će biti teško nadoknaditi. Mauricio Sari će imati sizifovski posao da promeni “softver” timu koji je pet godina igrao u formaciji 3-5-2. Predsednik Lotito nije doveo pojačanja koja je obećao svom treneru, mada mu je ostalo još deset dana da održi datu reč.

U borbu za mesta u Evropi bi mogli da se uključe Fjorentina i Bolonja. Ako Dušan Vlahović ostane u Firenci, tim Vinčenca Italijana će imati sve dobre karte u rukama da pokloni navijačima Ljubičastih sezonu za snove na koju čekaju već više od deset godina. Dolazak Marka Arnautovića u Bolonju je razgalio apetitite u prestonici Emilije-Romanje. Od austrijskog Srbina se očekuje da doprinese presudno kvalitativnom skoku koji bi Bolonju od laganog obezbeđivanja prvoligaškog statusa lansirao u borbu za mesto u Evropi.

Borba za opstanak će biti paklena. Osim timova koji su se popeli u Seriju A, u velikom problemu su timovi iz Đenove. Vlasnici klubova Enriko Preciozi i Masimo Ferero su na ratnoj nozi sa navijačima već duže vreme. Timovi koje imaju Balardini i D’Aversa ne garantuju mirne snove i na Marasiju će se voditi ljute bitke za bodove spasa.

Nepoznanice će biti Verona i Sasuolo. Dva kluba su ostala bez trenera koji su u prethodnim sezonama bili garancija dobre igre, rezultata, valorizacije igrača i stabilne sudbine u Seriji A. Euzebio Di Frančesko je u poslednje tri sezone doživeo fijasku svuda gde je radio, u Romi, Sapmdoriji i Kaljariju. Čini se da mu je Verona poslednja prilika da se vrati na uspešnu stazu. Na drugoj strani, Alesio Dionizi je trener u usponu. Maestralno osvojeno prvo mesto u Seriji B sa Empolijem ga je preporučilo da zauzme vruću klupu koju je je ostavi Roberto De Zerbi.

KVOTE ZA PRVAKA

INTER

Simone Inzagi je tražio od uprave kluba da spusti glavni cilj sa osvjanja skudeta na plasman u Ligi šampiona imajući u vidu odlazak igrača (Lukaku, Hakimi plus Eriksen) koji su postigli ili asistirali za više od polovine golova koje su Nerazuri postigli u prošloj sezoni.

Damfris, Čalhanoglu i Džeko su daleko slabiji igrači od njihovih prethodnika i nemaju ni kvalitetet, ni karakteristike da nadomeste prazninu koju su Romelu, Ašraf i Kristijan ostavili. Međtuim, Inzagi bi mogao da bude dodatna vrednost Intera. Simone je u Laciju pokazao da zna kako se od “malo mesa pravi odlična pita”. Kako je Kapelo podvukao, Inter i dalje ima kostur iz prethodnog šampionata i ako Inzagi, kao u Laciju, preko igre nadomesti izostanak pojedinačnog kvaliteta koji su sa sobom odneli Belgijanac, Marokanac i Danac, Nerazuri će moći da duvaju vrat Juveu, ili da čak budu ispred do kraja prvenstva.

INTER 3-5-2: Handanović - Škrinjar, De Fraj, Bastoni - DAMFRIS, Barela, Brozović, ČALHANOGLU, Perišić - Lautaro, DŽEKO

DOŠLI: Čalhanoglu (Milan), Džeko (Roma), Dimarko (Verona), Damfris (PSV Ajndhoven)

OTIŠLI: Hakimi (PSŽ), Lukaku (Čelsi), Jang ( kraj ugovora).

MILAN

Poslednji intervju Điđa Donarume Korijere delo Sportu je potvrdio da Paolo Maldini i uprava Milana nemaju nikakvu krivicu za odlazak reprezentativnog golmana. Donaruma je jednostavno odlučio da napusti Rosonere, a novac je bio samo kolateralni motiv. Menjan je solidna zamena, ali od bivšeg čuvara mreže Lila ne može da se očekuje da donese količinu bodova koju je garantovao novi golman PSŽ-a.

Drugi problem Milana je što Zlatan Ibrahimović ima godinu dana više, a kada zagazite duboko u četvrtu deceniju života svaka godina vredi troduplo u fudbalskom kontekstu, a Ibra će ove jeseni da napuni 40. Dovođenje Žirua, Florencija, Bajo Turea je u ravni sa ambicijama da se ponovo izbori plasman u Ligu šampiona.

Kesi u duelu sa Milinković Savićem, Foto: ReutersKesi u duelu sa Milinković Savićem, Foto: Reuters

Dobri poznavaoci prilika u Milanelu tvrde da u prethodnoj godini nisu ni Donaruma, ni Ibra bili najvažniji igrač Rosonera. To je bio “Predsednik”, alijas Frank Kesi. Reprezentativac Obale Slonovače će najverovatnije potpisati novi ugovor, ali neće moći da igra na startu prvenstva zbog povreda i u januaru i početkom februara zbog obaveza na Kupu Afrike. Zvuči paradoksalno, ali Pioli će mnogo teže naći pravo rešenje za odsustvo Kesija nego za Điđa i Zlatana.

MILAN 4-2-3-1: MENJAN - Kalabrija (FLORENCI), Kjar, Tomori, Teo Ernandez - Kesi, Benaser - Salemakers, Braim Diaz, Leao - Ibrahimović

DOŠLI: Pobega (Specija), Menjan (Lil), Balo Ture (Monako), Žiru (Čelsi), Florenci (Roma)

OTIŠLI: Hauge (Ajntraht), Mandžukić (kraj ugovora), Čalhanoglu (Inter), Donaruma (PSŽ), Meite (Torino), Dalo (Mančester Junajted), Kaldara (Venecija), Laksal ( Dinamo Moskva).

ATALANTA

Đan Pjero Gasperini je odavno “Kralj Mida” iz Bergama. Sve što iskusni stručnjak dotakne pretvara u zlato. Atalanta je promenila već dva sastava koji su doneli u kase Boginje preko 400 miliona evra u prthodne dve godine. Samo od Romera i Traorea u poslednjih godinu dana je inkasirano gotovo 100.000.000 evra.

Promena na golu je pozitivna za Atalantu. Naravno, Golini nije otišao zato što je Muso mnogo bolji golman od njega, ali je odnos sa Gasperinijem postao prilično nategnut i nije se moglo dalje. Nije ni prvi ni poslednji igrač Atalante koji je morao da ode iz Bergama zbog Gasperinija. Takođe, Atalanta ne gubi mnoga na kvalitativnom planu sa rotacijom Romero-Demiral, a u kasama ostaje plus od blizu 30.000.000 evra.

Start sezone bi mogao da bude problematičan. Poznato je da su Gasperinijevi timovi dizel i da u jesenjem delu znaju da “zakašljucaju”. Veliki problem je Hatebor koji će se vratiti na teren tek u novoj 2022. godini - to je jedan od motiva zašto u Bergamu razmišljaju da dovedu Lacarija ili drugog spoljnog veznog - takođe Zapata će preskočiti prvi mesec prvenstva zbog povrede, dok Toloi, De Ron i Frojler neće moći da igraju zbog kartona protiv Torina.

U suštini, Dea ima tim za velika dela, pa čak i za skudeto. Odbrana ostaje najmanje jaka karika u timu, dok su u srednjem redu i napadu svi igrači po ukusu Gasperinija, još ako dođu Boga iz Sasuola i Lacari iz Lacija, biće veselo u lombardijskoj varoši.

ATALANTA 3-4-1-2: MUSO - Toloi, DEMIRAL, Đimšiti - Mele, De Ron, Frojler, Gosens - Pesina - Malinovski, Zapata

DOŠLI: Muso (Udineze), Pecela (Parma), Lovato (Verona), Demiral (Juventus)

OTIŠLI: Radunović (Kaljari), Golini (Totenhem), Lamers (Đenova) , Romero (Totenhem), Kovalenko (Specija)

JUVENTUS

Povratak u prošlost ili restauracija, tako bi mogla da se nazove druga avantura Maksa Alegrija na klupi Juventusa. Toskanski stručnjak je naplatio sa kamatom dvogodišnje čekanje za povratak na veliku scenu. Ne samo da se vratio na klupu Stare dame nego je video i leđa Fabiju Paratičiju koji je isposlovao njegov otkaz 2019. godine jer je želeo da napravi “revoluciju” sa Maucijom Sarijem i njegovom fudbalskom filozofijom.

Bjankoneri imaju najveće šanse da osvoje titulu

Bila je dovoljna promena na klupi Stare dame pa da Bjankoneri postanu favoriti za skudeto, zatim su odlaskci Hakimija a pogotovo Lukakua iz Intera odradili ostalo. Alegri je od Pirla nasledio veoma solidan tim. Istina, toskanski stručnjak je preferirao da Kristijano Ronaldo digne sidro i ode ne neko drugo mesto da zarađuje 31.000.000 evra.

Odnosi između Toskanca i Portugalca nikada nisu bili dobri i Alegri je već stavio do znanja Ronaldu da se spremi da u ovoj sezoni sedi na klupi kao nikada do sada u svojoj karijeri. Sa dolaskom Lokatelija i najverovatnijim povratkom Miralema Pjanića, Juve će srediti srednji red koji je bio najslabiji deo tima u prethodnoj sezoni.

Ronaldov ego je posebno povredila najava da će u sledećoj sezoni perjanice tima biti Paulo Dibala i Federiko Kjeza. To u principu ne mora nužno da bude loše, štaviše moglo bi da motiviše Portugalca da odiga istisnku “labudovu sezonu” u Torinu.

JUVENTUS 4-3-3: Ščensni - Danilo, Bonuči, Kjelini (De Liht), Aleks Sandro - Bentankur, LOKATELI, Rabio - Kjeza, Dibala, Ronaldo

DOŠLI: Kajo Žorž (Santos), Lokateli (Sasuolo).

OTIŠLI: Bufon (Parma), Demiral (Atalanta)

NAPOLI

Kada pogledate spisak igrača Napolija ne možete a da se ne zapitate kako je moguće da je ovaj tim u poslednje dve godine ostao bez Lige šampiona. Odgovor je jednostavan, sastoji se od tri slova ADL, što je akronim za ime gazde kluba Aurelija De Laurentisa. Predsednik Napolija je u poslednje dve godine svojim nerazumnim i kapricioznim odlukama bukvalnon upropastio sezone svog kluba i lišio ga učešća u Ligi šampiona.

Aktuelnom sastavu Azura nedostaje samo jedan dobar levi bek i tim bio prava bombona. Međutim, do kraja prelaznog roka može svašta da se dodgodi i Spaleti neć moći mirno da spava sve do 1. septembra. Kulibali, Manolas, Fabija Ruiz i Insinje su i dalje u Napoliju jer ne horizontu nema klubova koji bi ponudili odgovarajuću cifru za njihove igračke kartone.

Tok sezone Napolija će u mnogome zavisiti od alhemije koju bude kreirao Spaleti u Kastel Volturnu i od mešanja De Laurentisa u svakodnevni život tima. Jednačina je prilično evidentna: više Spaletija, manje De Laurentisa, jednako je uspešna sezona Napolija.

NAPOLI 4-3-3: Meret - Di Lorenco, Manolas, Kulibali, Mario Rui - Fabijan Ruiz, Lobotka, Zjelinski - Politano, Osimhen, Insinje

DOŠLI: Huan Žesus (Roma)

OTIŠLI: Hisaj (Lacio), Bakajoko (Čelsi), Maksimović (ugovor istekao)

LACIO

Mauricio Sari je naskuplji trener na klupi Lacija od dolaska na čelo kluba Klaudija Lotita pre 16 godina. Nažalost, po navijače Nebeskoplavih, otvaranje Lotita po pitanju plate Sariju nije praćena jednako snažnom opredeljenošću da se investira u igrački kadar i Lacio će, najverovatnije, ponovo ostati na vratima fudbalskog raja zvani Liga šampiona.

Kao i u prethodnim sezonama sa Inzagijem na klupi Lacio će imati odličan tim startera, kadar da se bori i za titulu prvaka, ali rezerve ostaju na nivou tima koji se bori za opstanak a ne za mesta u Evropi. Dovoljno je navesti da je Akpa Akpro alternativa za Luisa Alberta, Eskalante za Lukasa Leivu, Kataldi za Sergeja Milinkovića Savića. Još gore je u napadu, Imobileu je zamena Murići a za krilne napadače junoše Raul Moro, Luka Romero i vetaran Pedro.

Problem Lacija je i golman Strakoša i Rejna zajedno ne čine jednog dobrog golmana a kamoli pojedinačno. Strakoša ima problem sa komunikacijom i upravljenjem odbranom, a Rejna sa godinama i refleksima. Ne treba smetnuti s uma i da Leiva ima 34 godine i da je u prošloj sezoni počeo da pokazuje znake popuštanja, odnosno da ne može da vezuje tri utakmice nedeljno na visokom nivou.

Velika je nepoznanica i koliko će brzo i efikasno Nebeskoplavi apsorbirati novu fudbalsku filozofiju: nije reč samo o formacijskoj postavci već i o stilu igre koju forsira toskanski stručnjak i za koju je prirodno stvoren samo Sergej Milinković Savić u aktuelnom sastavu.

LACIO 4-3-3: Rejna - Marušić, Luiz Felipe, Ačerbi, HISAJ - Milinković, Lejva, Luis Alberto - FELIPE ANDERSON, Imobile, Korea (PEDRO)

DOŠLI: Felipe Anderson (Vest Hem), Hisaj (Napoli), Kamenović (Čukarički), Luka Romero (Majorka), Pedro (Roma)

OTIŠLI: Hodt (Anderleht), Pereira (Mančester Junajted), Lulić (kraj ugovora), Parolo (kraj ugovora), Musakjo (kraj ugovora), Armini (Pjačenca)

ROMA

Pred novim izazovom: Žoze Murinjo, Foto: ReutersPred novim izazovom: Žoze Murinjo, Foto: Reuters

Familija Fridkin i dalje ćuti. Otac Dan i sin Brajan još uvek nisu dali nijedan intervju za italijanske medije, ali u prelaznom roku su pričali preko pojačanja na sav glas. Roma je klub koji je ubedljivo potrošio najviše para za pojačanja, gotovo 100.000.000 evra i spremni su da naprave poslednji napor da ispune i poslendju želju Žozea Murinja: dovođenje veznog igrača kadrog da igra u ulozi režisera.

Fridkinovi ne kriju da su preuzeli Romu kako bi stvorili veliki tim i planetarni brend. Nemaju na raspolaganju novac ruskih tajkuna ili arapskih šeika, ali imaju velike poslovne kapacitete, sposbonost planiranja i implementacije strategije.

Niko u Rimu ne očekuje da Roma može da juriša na skudeto ove godine, ali se vidi postavljanje temelja za stvaranje velikog tima. Murinjo je najavio da se radi o trogodišnjem planu u okviru koga će Roma osvojiti “nešto”. Gledajući izbliza kako se rađa tim Đalorosih svi sastojci su tu. Ekipa je mlada, ima snažno italijansko jezgro. Čak šestorica igrača iz Rome gravitira oko selekcije prvaka Evrope: Zaniolo, Pelegrini, El Šaravi, Spinacola, Kristante, Mančini. A tu je i nekoliko veoma interesantnih mladih igrača, od Kalfjorija do Zalevskog.

U ovom prelaznom roku Rome se “oslobodila” igrača koji su na zalasku karijera ili koji su odavno prošli svoj zenit (Džeko, Pedro, Huan Žesus), problematičnih fudbalera, poput Undera i Klajverta dok je Enzonziju, Pastoreu i Faciju saopšteno da u Triogoriji mogu da budu, metaforički rečeno, samo vrtlari.

Ako imati višak para, opklada na Romu može da bude dobitni potez.

ROMA 4-2-3-1: RUI PATRISIO - Karsdorp, Mančini, Smoling, VINJA - Kristante, Veretu - Zaniolo, Pelegrini, Mhitarjan - ABRAHAM

DOŠLI: Rui Patrisio (Vulverhempton), Vinja (Palmeiras), Šomurodov (Đenoa), Abraham (Čelsi)

OTIŠLI: Bruno Pereš (Trabzonspor), Huan Žesus (Napoli), Under (Marselj), Klajvert (Nica), Pau Lopez (Marselj), Džeko (Inter)

PROGNOZA ZAVRŠNE TABELE. U SEZONI 2021/2022

1. JUVENTUS

2. INTER

3. ATALANTA

4. ROMA

5. MILAN

6. NAPOLI

7. LACIO

8. BOLONJA

9. FJORENTINA

10. SASUOLO

11. TORINO

12. KALJARI

13. VERONA

14. SAMPDORIJA

15. UDINEZE

16. ĐENOVA

17. VENECIJA

18. EMPOLI

19. SPECIJA

20. SALERNITANA

SRBI U SERIJI A

Mladenović u društvu "Italijana" Sergeja Milinković Savića, Milenkovića i Vlahovića (sleva), Foto: StarsportMladenović u društvu "Italijana" Sergeja Milinković Savića, Milenkovića i Vlahovića (sleva), Foto: Starsport


U novoj sezoni Serije A, zaključno sa današnjim danom će igati 16 Srba, uključujući Marka Arnautovića, Radeta Krunića i Lazara Samardžića. Međutim, nije isključeno da neko od njih, pre svih, Dušan Vlahović digne sidro, kao što nije nemoguće da se broj srpskih igrača i poveća.

Naša najveća zvezda i u ovoj sezoni će biti Sergej Milinković Savić, dok Dušan Vlahović ozbiljno preti da mu skine oreol najboljeg srpskog fudbalera u Seriji A.

Ovo bi mogla da bude i sezona velikog proboja Vanje Milinkovića Savića. Golman Torina je dobio puno poverenje novog trenera Ivana Jurića i nema sumnje da je pred Vanjom životna prilika koju ne sme da propusti. Isto važi i za Sašu Lukića. Bivši igrač Partizana je igrao promenljivo u poslednje dve sezone. Poput Vanje i on je zaradio poverenje Jurića tako da bi trebalo da krene sa pozicije startera.

Fjorentina će biti mala srpska kolonija sa čak četvoricom fudbalera: pored kapitena Nikole Milenkovića i bombardera Vlahovića, dres Ljubičastih će nositi povratnik Matija Nastasić i Aleksa Terzić koji se vratio sa pozajmice u Empoliju.

Od Filipa Đuričića i Darka Lazovića se očekuje da ponove partije na nivou iz prethodne sezone, a od mladog Ivana Ilića da učini još jedan veliki skok u svojoj karijeri i opravda veliku investiciju Verone koja je platila 7.500.000 evra Mančester Sitiju za njegov karton.

Biće zanimljivo videti i “naše Srbe”, Marka Arnautovića u dresu Bolonje od koga se očekuje da predvodi tim Siniše Mihajlovića u pohodu na Evropu, Lazara Samardžića koji je stigao na kaljenje u Udineze, dok će se Rade Krunić boriti za minutažu i prostor u Milanu.

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ (LACIO)

DUŠAN VLAHOVIĆ (FJORENTINA)

NIKOLA MILENKOVIĆ (FJORENTINA)

MATIJA NASTASIĆ (FJORENTINA)

ALEKSA TERZIĆ (FJORENTINA)

ALEKSANDAR KOLAROV (INTER)

FILIP ĐURIČIĆ (SASUOLO)

VANJA MILINKOVIĆ SAVIĆ (TORINO)

SAŠA LUKIĆ (TORINO)

IVAN ILIĆ (VERONA)

DARKO LAZOVIĆ (VERONA)

PETAR MIĆIN (UDINEZE)

DIMITRIJE KAMENOVIĆ (LACIO)

MARKO ARNAUTOVIĆ (BOLONJA)

RADE KRUNIĆ (MILAN)

LAZAR SAMARDŽIĆ (UDINEZE)

SRPSKI TIM U SERIJI A 3-4-1-2: Vanja Milinković - Milenković, Nastasić, Kolarov - Lazović, Sergej Milinković, Saša Lukić, Ivan Ilić - Filip Đuričič - Dušan Vlahović, Marko Arnautović.

SERIJA A - 1. KOLO

Subota

18.30: (1,35) Inter (4,90) Đenova (9,50)

18.30: (2,65) Verona (3,25) Sasuolo (2,70)

20.45: (4,60) Empoli (3,60) Lacio (1,80)

20.45: (5,10) Torino (3,70) Atalanta (1,70)

Nedelja

18.30: (1,70) Bolonja (3,70) Salernitana (5,20)

18.30: (6,25) Udineze (4,00) Juventus (1,55)

20.45: (1,30) Napoli (5,70) Venecija (9,00)

20.45: (1,85) Roma (3,60) Fjorentina (4,30)

Ponedeljak

18.30: (2,05) Kaljari (3,45) Specija (3,60)

20.45: (3,80) Sampdorija (3,45) Milan (2,00)

*** kvote su podložne promenama

TABELA IZ PRETHODNE SEZONE



tagovi

Serija ADušan VlahovićSergej Milinković Savić

Obaveštavaj me

Juventus
Inter
Lacio
Milan
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara