Seržinjo Dest u dresu Ajaksa (©Reuters)
Seržinjo Dest u dresu Ajaksa (©Reuters)

Seržinjo Dest na pola puta do Bajerna

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.09.20. | 15:37

Još Ajaks da prihvati ponudu

Šampion Evrope ne spava na lovorikama, nego razmišlja i o budućnosti. U to ime već je na pola puta da dovede desnog beka koji bi mogao da bude u okosnici tima u narednih desetak godina.

Bajern je ponovo zagrizao da dovede Seržinja Desta (19), tinejdžera iz Ajaksa i na dobrom je putu da ga dovede. Kako pišu nemački mediji, klub iz Minhena se sve dogovorio sa igračem, koji će, ako se sve završi kako treba, potpisati ugovor na pet godina.

Izabrane vesti

Čelnici Bajerna su u utorak doputovali u Amsterdam, najpre su sve dogovorili sa igračem, a sada je ostalo da „slome“ Ajaks. Holandski klub neće imati mnogo izbora, čini se, pošto je Dest odbio ponuđeni novi ugovor, a aktuelni mu ističe u leto 2022. godine.

Kontakata tri strane je bilo i zimus, tada su Bavarci nudili 15.000.000 evra, što je Ajaks glatko odbio. Sadašnja važeća ponuda je 20.000.000 evra, a očekuje se odgovor Holanđana. Nadaju se Kopljanici da bi mogla Barselona da se uključi u trku, jer i ona želi Seržinja Desta, pa bi iz te borbe Ajaks mogao da izvuče koje milionče evra više.

Problem je što Barselona mora prvo da proda Nelsona Semeda da bi mogla da kupi Desta, a za sada nema najava da bi neko mogao da uzme desnog beka španskog kluba. Zato je Bajern na pol poziciji da odvede mladog Seržinja na Alijanc arenu.


tagovi

Seržinjo DestAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara