Ešli Jang (©Reuters)
Ešli Jang (©Reuters)

Šesti pozitivan u Interu! Ibra fit, Romanjoli starter bez minuta od jula

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.10.20. | 15:55

Zavrzlame pred derbi

Italijanski mediji počeli su da podgrevaju atmosferu skoro dve nedelje pred novi Derbi dela Madonina. Dugo nije bilo njihovih okršaja u situaciji kada su uprave oba milanska rivala naizgled prilično ambiciozna. Ali, nikad uvertira za megdan Intera i Milana nije bila ovako čudna. Jer umesto da se priča o taktici i formi spekuliše se ko će u kakvom sastavu moći da igra. Ne zbog odluka trenera, već zbog pozitivnih testova na korona virus.

Poslednja vest iz Interovog tabora: Ešli Jang je šestoi inficirani igrač u timu Antonija Kontea. Pre njega, razboleli su se i Alesandro Bastoni, Milan Škrinijar, Radža Najngolan, Andrej Radu i Roberto Galjardini.

Izabrane vesti

Jang je naravno već u samoizolaciji, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da će se do subote neće pojaviti još neki pozitivan test. Posebno ako imamo u vidu da je Jang, kao i Samir Handanović, Andrea Ranokja, Mateo Darmijan i Danijele Padeli za vreme reprezentativne pauze ostao u sportskom centru “Apijano Đentile“, baš kako klub ne bi rizikovao širenje zaraze.

Sve skupa,  20 do 25 ljudi u Interu je inficirano, ako računamo sve zaposlene. Zbog toga su svi kontakti svedeni na minimum. Obroci se služe u sobama, svi treniraju ili individualno i ili na propisanoj razdaljini, ne tuširaju se u isto vreme.

S druge strane, bolja situacija u Milanu. Zlatan Ibrahimović je preležao Kovid-19 i već trenira sa ekipom tako da će najbolji igrač Rosonera biti na raspolaganju Stefanu Pioliju.

Na teren će i kapiten Alesio Romanjoli i to od prvog minuta, iako zbog problema sa povredom nije igrao ni minut od jula. Pioli ipak nema mnogo opcija. Mateo Gabija i Leo Duarte su pozitivni, dok Mateo Musakjo nije opcija zbog povrede članka.



tagovi

Ešli JangZlatan IbrahimovićAlesio Romanjoli

Obaveštavaj me

Inter
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara