Komentari na vest

Sezona za zaborav: Degenek operisan, sledi mu višemesečna pauza

a

aleksa101

pre 3 meseca

Brz oporavak
N

Nikad

pre 3 meseca

Neću shvatiti, zašto se kod Terzića vratio, posle one izjave. Nije on u Americi imao manju platu nego sad u Zvezdi. Bahar ga toliko želeo, a ni kod njega nije igrao.
N

N81

pre 3 meseca

To je floskula. Bahar ga nije želeo. Bahar je njega dobio, isprobao, video da ne valja i šta će?
U

U tudjini

pre 3 meseca

Pa nije bas floskula obzirom da su vec pregovarali za Makabi. Nesto drugo se tu desilo. A secamo se njegove selidbe na tribine jer nije hteo da ide na kombinaciju u Singapur. Jer oprostio je zadnji put kad je otisao i nije realno (logicno) da se opet vratio a da nije imao dobar razlog za to a to moze biti jedino Barakov poziv licno. Ostaje misterija sta se desilo u medjuvremenu, greda je reci da je Miki los igrac, momak je reprezentativac a to vec govori mnogo i pritom je veca Srbenda i Zvezdas i od terzica i mrkele i njihovih poltrona zajedno. Miki je ljudina, sportista i svaki ljubitelj fudbala ga ceni! Sve najbolje, Miki idi u Ameriku, pricas jezik, uzeces lepe novce i tamo se polako spremiti za kraj karijere kao fudbalera a pocetak kao buduceg trenera ili sportskog radnika. Sve najbolje nasem bratu Srbinu iz tudjine! Vlast i fukara dodju i prodju a Srbija je vecna dok su joj deca verna!

Proficap

pre 3 meseca

Sve najbolje, pokazao si mnogo puta koliki si zvezdas. Postovanje i pbrz oporavak.
c

cccc

pre 3 meseca

Odoše još dva milionce ta u bunar. Jedan za odštetu a drugi za platu. Terzo terzo propasti naša.
n

nemanjić5576

pre 3 meseca

Brz oporavak mu zelim.Kao okoreli zvezdas,zelim mu da ni evro ne oprosti. Momak se vratio iz MLS-a,ko je upucen,zna i da je dosao za manje pare da bi igrao LŠ,kao izricita zelja Bahara i onda mu nije dao ni minut.Sramota.A razigravamo dvadesetogodisnjaka iz Bazela na svim utakmicama kao stopera u startnoj postavi u LŠ.Decko na suvoj pozajmici,bez prava otkupa.Gde je tu logika.
d

drnele333

pre 3 meseca

On da se nije vratio u Zvezdu već odavno bi bio u penziji. Ovako ide platica, ide....
O

On

pre 3 meseca

Je bio u Americi, i ništa mu nije falilo, zato ne mogu shvatiti njegov potez. A zna se kako je otišao.
T

Tegusigalpa

pre 3 meseca

Jesi ti pio bunike? Proslu zimu covek igrao SP za Australiju. Kakva penzija???
S

Sischke

pre 3 meseca

Isplatite .novac decku, koji je zaradio i nemoj te vise da manipulise te sa nim!
g

gost1234

pre 3 meseca

ni prvi ni poslednji koji je Zvezdi pruzio vise postovanja i ljubavi nego sto je ona njemu. Brz oporavak i sve najbolje!
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Odan,pošten i pouzdan,veliki borac koji je mnogo dobrog doneo Zvezdi…u Salcburgu,Bazelu i samo to pa je dovoljno!!!Sledi oporavak i ima još godinu ugovora,s 29 punih u idućoj sezoni samo korist može Zvezdi da donese naravno s valjanim trenerom a Miloje makar s njim ima iskustvo i zna šta može i koliko da donese!!!
h

halo

pre 3 meseca

Jedina korist koju možemo izvući iz njega je da ode, jedna manje plata + jedan gardista manje da navijači večito negoduju kad ne igra. Sigurno je starterima fenomenalno da mesecima gledaju "a zašto umesto ovog ne igra gardista koji je zadnju krštenu utakmicu odigrao pre 5 godina".
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Brz oporavak Milose i da se vratos jos jaci i pokazes svima da mozes jos dosta toga da pruzis Zvezdi i fudbalu generalno.
R

Realantip

pre 3 meseca

Donio Ligu Sampiona Zvezdi, ne treba vise nista da uradi, brz oporavak legendo!

smederevac14

pre 3 meseca

Mnogo mi je zao ovog decka, stvarno sam ga zgotivio jos u onom prvom mandatu, uvek je davao svoj maksimum, krv i znoj, mozda i nije neki kvalitet, ali pozrtvovanost velika, kao sto je i velika greska ovo sto mu se radi i sto Zvezda toliko ogresila o njega, ali svakako svu srecu i brz oporavak i sto pre na teren, ako ne na nasoj Marakani, onda na bilo kojem stadionu.
k

kln9

pre 3 meseca

svaki zvezdin igrac koji smeta terzi
N

News

pre 3 meseca

Nije povredjen nego je sklonjen kao I Stevanovic iz Partizana.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Brz oporavak! Sve najbolje!
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ahahahahahaha kako lazu.Kao operisan,povredjen😂😂😂😂 a nije ni igrao😂😂😂😂
С

Садик

pre 3 meseca

извини Бро...
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Jedink koji nije igrao a povredio se do te mjere da ide na operaciju 🤦