Šifra za Katar - iz iksa u iks: Dragan remijima rezervisao mesto u Mozzart avionu

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.10.22. | 14:53

Jedna igra i pet pogodaka doneli dvostruko slavlje igraču iz Prokuplja

Igra iz iksa u iks, specijalnost je Dragana iz Prokuplja koji je zahvaljujući istoj 25. septembra uspeo da pet pogodaka uz kvotu 2.312 pretoči u šestocifreni dobitak. Impresivna isplata međutim nije bila jedina nagrada za vlasnika tiketa s obzirom na to da je sa najvećom pogođenom kvotom tog dana ispunio uslov i da se nađe u Mozzartovom avionu za Katar.

Zahvaljujući remijima u utakmicama na kojima je nerešen rezultat bio i na poluvremenu, Dragan je rezervisao jedno od 122 mesta u avionu za Svetsko prvenstvo u fudbalu i imaće čast da prisustvuje premijeri Orlova na svetskoj smotri protiv Brazila.

Izabrane vesti

Nakon što je zaokružio poslednji pogodak i uputio se da isplati dobitak vlasnik tiketa naslutio je da bi mogao istovremeno da se nađe i među nagrađenima u Mozzartovoj nagradnoj igri.

"Znao sam za nagradnu igru zbog reklama, ali nisam razmišljao o njoj do dobitka. Oduševljen sam. San je gledati Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu, u jednoj od najbogatijih zemalja sveta. Takva prilika se dogodi jednom ili nijednom u životu", nije skrivao uzbuđenje Dragan nakon saznanja.

Iako je gledao niz evropskih utakmica naših klubova, vlasnik tiketa ističe da je odlazak na planetarnu smotru nešto posebno.

"Verujem da možemo da ostvarimo uspeh u Kataru. Nadam se da ćemo na dobar način otvoriti takmičenje. Iako bi najlepše bilo da pobedimo Brazil 3:0, priželjkujem makar remi 1:1. Da osvojimo bod i postignemo gol protiv takve reprezentacije bio bi takođe uspeh".

Konačno, Dragan je na kraju otkrio dobitnu formulu zahvaljujući kojoj je uspeo da stigne do kvore 2.312.

"Igram igru iz iksa u iks već godinu dana. Svaki dan sastavim jedan ili dva tiketa. Nekoliko puta sam ispunio uslov NAPLATI PROMAŠAJ, čak sam jednom i pogodio sve parove. Tada sam isplatio oko 80.000 dinara, ali nisam ispunio uslov za put u Katar", kazao je jedan od 122 putnika na Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, nagradna igra traje do 31. oktobra i svakog narednog dana po jedan putnik će rezervisati mesto u avionu za Katar i na utakmici Brazil - Srbija. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija je ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.



tagovi

Katar2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara