Promocija Simića (©fkvojvodina)
Promocija Simića (©fkvojvodina)

Simić: Prelazak u Vojvodinu nije korak nazad u karijeri

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 13:47

„Odrekao se dela primanja u Zvezdi da bi došao kod nas“, istakao direktor Kosanović

Ekspresno je Veljko Simić našao novi klub posle rastanka sa Crvenom zvezdom. Nije želeo da se upušta u neizvesnost, da čeka ponude iz inostranstva, već kada je stigao poziv iz Vojvodine, brzonogi vezista je odlučio da ga prihvati.

Sigurno je da je tome dosta kumovalo i što su dvojica nekadašnjih članova Zvezde na vodećim mestima u Vojvodini: Nenad Lalatović je trener, a Milan Kosanović od pre nekoliko dana sportiski direktor Stare dame.

Izabrane vesti

Iako se na relaciji između Zvezde i Vojvodine obično ide u obrnutom smeru, iz Novog Sada ka Beogradu, Simić ne vidi odlazak na sever kao korak nazad u karijeri.

Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas maksimalno sam posvećen da pomognem Vojvodini u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne mislim da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. Ovo je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene, dobra odskočna daska za dalje“, rekao je Simić na predstavljanju.

Sadašnji sportski direktor Lala Milan Kosanović je bio pomoćnik Vladanu Milojeviću u Crvenoj zvezdi, te jako dobro poznaje Simićeve atribute.

Veljko Simić je dobro poznat domaćoj javnosti, igrač je dokazanih kvaliteta. Trudili smo se da prvo pojačanje u ovom prelaznom roku bude baš on, da pokažemo u kom pravcu razmišlja buduća Vojvodina. Veljko se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni ovaj klub“, podvukao je Kosanović.

On je biranim rečima govorio o novom fudbaleru Vojvodine.

Veljko je igrač sjajnih motoričkih sposobnosti, izražnih kvaliteta, sigurno da će pomoći našem timu. U razgovoru sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji ga je želeo u svom timu, zajedno smo došli do zaključka da nam je neophodan i uradili smo sve što je do nas. Ispostavilo se da je Simić prva zvezda ovog prelaznog roka Vojvodine. Pred njime je dokazivanje, a ja mu želim da kroz igre u Vojvodini ponovo zasluži poziv reprezentacije, pošto je bio oslonac u svim mlađim kategorijama“.

Dolazak Veljka Simića je tek prvi korak Lala u prelaznom roku, što se dovođenja fudbalera tiče.

Tražimo inostranog napadača, imamo dvojicu-trojicu igrača na listi. Do 5. februara imamo vremena da se pojačamo, pa ako se pojavi neki kvalitetan igrač, sigurno ćemo reagovati na tržištu. Ovaj prelazni rok će možda po broju igrača skroman, ali sigurno kvalitetan“ zaključio je Milan Kosanović, sportski direktor Vojvodine. 


tagovi

veljko simićFK VojvodinaSuperliga SrbijeMilan Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara