Simone Inzagi: Voleo bih da Sergej ostane, ali klub razmatra ponude

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.19. | 16:06

Posao nikako da se završi

Blizu je izlaznih vrata Sergej Milinković-Savić. Priznaje to i trener Lacija Simone Inzagi. Šef struke Nebeskoplavih se nada da bi srpski fudbaler mogao da ostane, jer mu je dragocen u ekipi, ali je svestan da nisu velike šanse da se to dogodi.

Istina, Sergej je do sada više puta bio „pred odlaskom“. Pa i ovog leta je „blizu“, ali nikako da se to dogodi. Sada je, navodno, na korak od selidbe u redove Mančester junajteda, ali dani prolaze, a posao nikako da se privede kraju.

Izabrane vesti

Poslednja informacija kaže da je Junajted spreman da plati 75.000.000 evra, uz 15.000.000 u bonusima. Ali, sve je to još nedovršeni posao...
Što se mene tiče, voleo bih da Milinković-Savić ostane, ali sam svestan da klub mora da izvaga ponude i donese konačnu odluku“, rekao je Simone Inzagi.

On kaže da je prezadovoljan Sergejevim radom na pripremama.
Znamo da ako Sergej ode, moraćemo neke bitne „cipele“ da popunimo. Nadam se da će ostati, sjajno radi na pripremama, ali prelazni rok još traje i sve je moguće. Neke igrače smo već snimali, za slučaj da nas Milinković-Savić napusti. On ima 24 godine, nije više dečak. Mogu samo da mu dam savet, nadam se da će ostati“, naglasio je Simone Inzagi.

Transfer srpskog fudbalera u velikoj meri zavisi od sudbine Pola Pogbe u Mančester junajtedu. Francuz želi u Real Madrid, ali i taj posao nikako da se okonča. A, dok se Crveni đavoli ne oslobode Pogbe, neće biti mesta i za Sergeja.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara