"Stojković"
"Stojković"

Sindikat fudbalera: Stojke, da si bio naš član menadžer bi dobio samo 20.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.03.14. | 17:37

I Dejan Milovanović je prošao kroz istu situaciju, ali je kao član imao pomoć ove organizacije

StojkovićSindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost nije ostao imun na vest kako je srpski reprezentativac Vladimir Stojković skupo platio grešku zbog propusta generalnog sekretara Partizana Darka Grubora. Menadžer Ijan Anderon dobio je Stojkovića na sportskom sudu u Lozani, tako da će morati da mu plati 115.000 evra na ime provizije dok se ovaj nalazio između stativa Vigana. Iz ovog Sindikata poručuju da je čuvar mreže Olimpijakosa na pozajmici u Ergotelisu mogao mnogo bolje da prođe da je bio njihov član.
“Da je Vladimir Stojković bio naš član do ovoga ne bi došlo... Inače je istu tužbu dobio i Dejan Milovanović koga smo mi zastupali i menadžer je dobio samo 20.000 evra na koje je imao pravo, od 160.000 evra koliko je tražio tužbenim zahtevom”, piše na zvaničnom Fejsbuk profilu ove organizacije koja se boru za što bolja prava fudbalera u Srbiji.

Iz Sindikata su takođe saopštili da su danas podneli tužbeni zahtev protiv OFK Beograda zbog duga prema bivšem igraču i njihovom članu Aleksandru Simiću, kao i protiv Borca zbog duga prema Marku Pavićeviću.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Vladimir Stojkovićsindikat Nezavisnost

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara