Komentari na vest

Siti diže platu Gvardiolu, od Lajpciga 7.000.000 po sezoni

g

gost1234567u88

pre gotovo 2 godine

Zaboravljate da se danas i najviše plaća potencijal
B

Burdusch

pre gotovo 2 godine

Potpuno mi je nejasan senzacionalizam ovog clanka, ipak je ovo srpski portal, ne hrvatski. Tabloidne zagrebacke Sportske novosti juce objavljuju demant uprave RB Lajpciga da je sigla ikakva ponuda od M.Sitija za Gvardiola, a kamoli od 80 mil.eura. Takodje, iste novine navode da ce u novi Joskov ugovor biti ubacena klauzula od 50 mil. eura. Diter Matesic bi davno propao kad bi u julu odbijao 80 mil. za igraca, pa ga u januaru prodao za 50. Sp.novosti su zloglasne po pretjerivanju u clancima o hr. igracima, a sad ispadose glas razuma u odnosu na vas.
T

Trpadzija

pre gotovo 2 godine

Erak uopste nije losiji od ovoga,cak naprotiv,Ali vatikanski lobi je nesto protiv cega ne mozemo
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Odbili 80 milki, svaka čast, to je boli glava cifra za tog momka, a i bilo kog drugog odbrambenog fudbalera.
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

kiksara obicna,nepouzdan
h

haehehae

pre gotovo 2 godine

precenjeni igrac, ok igrac ali nista vise od toga. ne vredi vise od 30-40 miliona iskreno.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Cudo od igraca, kakva genetika i predispozicije ima ovaj momak,prejak je , svaki misic na telu izdefinisan , svaka vena sto je nekad i nebitno al kad dete od 20 godina ima sigurno nesto znaci da je u tim godinama tako formiran, brzina , skok , moc , citanje igre , jedina mana je sto je nekad previse samouveren pa kiksne al tek je 20 godina i to ce doci na svoje, duga lopta perfekcija... I onda mi nesto pametujemo sa Pavlovicem koji je sigurno materijal al ne jos za vrhunske klubove uz to je stariji od Gvardiol-a
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Ako ovaj Kukurelja vredi 73 Milke,ovaj mali od 20god vredi sada oko 100 Milke Ako bude igrao vrhunski,moze da dogura do 110 Milke + bonusi.
i

idi begaj

pre gotovo 2 godine

napravise van dajka od ovog klinca...
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Van Dajk do 26-e godine nije igrao top nivo fudbala , a ovaj mali s 20 godina je u top 10 stopera na svetu vec sad a ima tek da napreduje , ko god ga uzme miran je 10 godina
@

@idi begaj

pre gotovo 2 godine

To ti je, imaš dobrog menadžera, par dobrih tekstova u medijima i vrediš 100 miliona. Koje je ovo ludilo, pa to nema veze više sa mozgom. Ja obožavam fudbal ali ovo prelazi sve granice ukusa, trčiš po livadi i zaradjuješ ogromne pare, za sve su menadžeri krivi, oni su napumpali ove cene i naravno veliko pranje para.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Druze odgledaj malo neke meceve Lajpciga kako se rve sa azdajama svetskog fudbala pa nesto reci, nisi odgledao mec pa komentarises jer klinac od 20 godina vredi toliko , u moru megvajera i engleskih fudbalera ovaj koji je i bolji vredi sigurno vise od njih
@

@princ

pre gotovo 2 godine

Može on da se rve i sa krokodilima, sve je to napumpano, nekad su klinci od 20 godina bili srećni da igraju za prvi tim. Mani me tih tvojih gluposti, dal sam gledao ili nisam instant klub, kakav je Lajpcig. Ja sam kroz Lajpcig mnogo puta prošao, kad sam išao za Berlin, mislim da sam jednom i prošao kraj stadiona.
H

Hvala ti

pre gotovo 2 godine

sto si to podelio sa nama
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Kida mali, igra vec godinama na vrhunskom nivou. Imao je kikseva par, al to je bilo zbog mladosti i sto je igro na beku, na stoperu ubija.