Komentari na vest

Siti i Lajpcig više nisu usamljeni u osmini finala Lige šampiona, priključio im se kvartet iz „liga petice“

N

Najbolji komentator??

pre 6 meseci

Covek je naporan ultra sa tenzijom
p

pozdrav

pre 6 meseci

komentator sto je prenosio bayern-galata bi trebao da pocne da prenosi derbije svaki vikend ,a ne ovi utripovani "poznavaoci" od komentatora. lik svaku utakmicu ucini jos boljom
W

Wij

pre 6 meseci

Ne znam na osnovu cega minusi, bukvalno najbolji nas komentator trenutno
D

Diniz

pre 6 meseci

Ne slažem se jer ne smatram da je puko dranje svake sekunde tokom cele utakmice kvalitet komentarisanja kao što dotični komentariše.Taj komentator se izveštačeno neartikulisano dere. Poenta komentarisanja je da komentator treba da učini utakmicu zanimljivom ali ne dranjem kada se ništa ne dešava na terenu, poenta vike i buke je samo onda kada je gol ili velika prilika a ne tokom 90 min. Samo u par minuta u fudbalu se nešto veliko dešava. Aca Stojanovic je najbolje komentarisao utakmice i vikao je samo kada je velika prilika za gol a utakmice je učinio zaninljivijim jer je imao mnogo podataka i izuzetnu pripremu.
@

@Diniz

pre 6 meseci

Slazem se za to da dranje ne znaci i odlicno komentarisanje, ali Aca nije bio najbolji. Ta prica oko podataka je vise sprdnja, jer on informacije nije delio, vec ih je najavljivao, pa bi mozda neku i rekao. "Jako zsnimljiva anegdota ima o ovome igracu, ali cemo o tome mslo kasnije, loptu ima Tadic", i naravno nikad anegdota se nije cula, a nije da je tekma pucala od ritma pa nemas kad da je kazes.. Mozda covek mnogo zna, sigurno da zna, ali on nikad nije ucinio utakmicu zanimljivijom. Najava utakmice su mu i dalje najbolje koju ima neki fudbalski komentator i ta najava zna da te onako naostri na pocetku tkme, da ocekujes neku ludu utakmicu.
B

BBC

pre 6 meseci

Ja kad cujem ovog , odma ide mute.
G

Giga Podunavac

pre 6 meseci

Najgori komentator. Kad već kopira južnoameričke komentatore, onda treba da shvati da on nema tu boju glasa za takvo prenošenje utakmica.
W

Wij

pre 6 meseci

@Diniz Aca vikao samo kad je velika sansa za gol? Kostic bukv primi loptu na sredini terena i lik ni pet ni sest "EVO AKCIJE, LOPTA KOD KOSTICA!". Da se razumemo, ja Acu obozavam, ali nemojmo pricati neistine.