Ko će u Siti?
Ko će u Siti?

Siti odustao od Mesija, za Halanda faraonskih 350.000.000?

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.03.21. | 10:46

Norveški napadač biće prva zvezda prelaznog roka, mada se u Borusiji nadaju da će ostati u Dortmundu

Katalonski mediji nemaju dilemu – Mančester Siti je odustao od Lionela Mesija, pošto su na Etihadu uvereni da će Argentinac ostati u Barseloni, pa sada na stadionu Kamp Nou brinu samo još zbog Pari Sen Žermena. Ostrvski dodaju: Građanima je ipak neophodan špic i nema nikakve sumnje da je prvi pik Borusijin Erling Haland.

Na Pirinejima pominju i Totenhemovog Harija Kejna i Interovog Romelua Lukakua, koji bi svakako bili jeftinija rešenja od Halanda, jer bi dolazak Norvežanina koštao Građane astronomskih 350.000.000 evra!

Izabrane vesti

Name, Borusija ovog leta neće prodavati Halanda osim ako na Vestfalen ne stigne ponuda koja se ne odbija, a takva bi bila ona u regionu od 180.000.000 evra.

Na tu sumu treba dodati i platu, koja bi prema navodima Sana na bruto nivou iznosila oko 700.000 evra nedeljno, odnosno oko 33.000.000 godišnje. Puta pet sezona i eto smo na skoro 170.000.000, uz ono obeštećenje...

Doduše, nije da Siti to ne bi mogao da plati na period od pet godina. Čak bi i imalo mnogo više smisla nego da daje ogromne pare za već ostarelog Mesija. On bi naravno stigao bez obeštećenja, ali bi plata bila pozamašna. Doduše, prihodi bi takođe skočili. Ali tu Siti može samo da čeka dok sam Mesi ne prelomi, a trenutno su svi bliži stavu da će on ipak završiti karijeru u Barseloni.

Posebno ako mu se pridruži i kum Serhio Aguero, kome ističe ugovor baš sa Mančester Sitijem.



tagovi

Erling HalandLionel Mesiletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Siti
Barselona
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara