Sjajan potez Brage - Žoao Mutinjo! Ovaj tim može da bude prava bomba

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.08.23. | 12:26

Sa Ortom, Abelom Ruizom, Al Musratijem, razigranim Brumom...

Sredinom meseca bio je u poodmaklim pregovorima sa Bragom. Potom je neočekivano ručao sa predsednikom Porta Pintom da Kostom i dobio primamljiviju ponudu. Maltene bio nadomak lekarskih pregleda, imao sve dogovoreno da bude novi igrač Zmajeva u sezoni 2023/24, da bi u jednom času Seržo Konseisao dobio garancije od uprave kako niko od vezista neće biti prodat, što ga je nateralo da 'odloži' potpis već ugovorenog pojačanje.

U međuvremenu, Otavio je krenuo put Bliskog istoka, doneo rekordnu zaradu klubu sa Dragaa, ali Žoao Mutinjo za sve to vreme nije sedeo skrštenih ruku. Nije imao strpljenja da čeka, javio se ponovo ljudima iz Brage i dogovor je pao.

Izabrane vesti

Tako će iskusni vezista ove sezone biti jedna od najvećih zvezda tima koji je eliminisao naš TSC u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a posle slavlja protiv Panatinaikosa u prvom meču plej-ofa, na pragu je grupne faze elitnog takmičenja.

Mutinjo stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Vulverhemptonom. Ima 36 godina, ali i dalje može da bude od velike koristi, pogotovo u ekipi poput Brage.

Sa veteranom Žozeom Fonteom, večitim top talentom Brumom, sjajnim pojačanjem Rodrigom Salasaraom, te starosedeocima poput Rikarda Orte, Abela Ruiza i Al Musratija, mogao bi ovaj sastav da bude ozbiljna mina u Ligi šampiona za mnoge.

Samo da prethodno preživi pakao Atine.


tagovi

Žoao MutinjoLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara