Škotski dvoboj za Stuparevića

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.11.23. | 16:17

Skauti ga gledali protiv Celja

Smeši se Filipu Stupareviću, kako stvari stoje, novi pokušaj na Ostrvu. Nekoliko škotskih klubova zainteresovano je za srpskog napadača koji je krajem letnjeg prelaznog roka potpisao ugovor sa Domžalama.

Srpski tinejdžer vredan 3.000.000 evra (koliko je Votford platio obeštećenje Voždovcu 2019. godine) pažljivo je analiziran od strane predstavnika klubova škotske Premijer lige. Poznato je da su na tribinama slovenačkih stadiona proteklih nedelja već boravili skauti Madervela i Dandija. Poneli su utisak, kako se saznaje, da 23-godišnji napadač definitivno ima potencijal i igrački kvalitet da igra po britanskim pravilima fudbala.

Izabrane vesti

Efektnim golom na gostovanju favorizovanom Celju prošlog vikenda, bivši član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije ukrasio je dvomesečni boravak u Sloveniji.

Nekadašnje čudo od deteta i najmlađi debitant u Mozzart Bet Superligi Srbije Filip Stuparević posle epizode sa Votfordom, igrao je još u češkom Pribramu, Metalcu iz Gornjeg Milanovca u superligaškoj konkurenciji da bi golgeterski instinkt pokazao u Emiratima gde je na 15 mečeva prošle sezone postigao 20 golova, u dresu Al Arube.


tagovi

Filip StuparevićDomžale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara