Slađe nije moglo: Olimpijakos dobio gradski derbi i overio 46. titulu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.04.21. | 21:27

Tim iz Pireja pokazao da je apsolutni vladar grčkog fudbala – 3:1

„Mi vladom fudbalom u ovoj zemlji“. Napis slične sadržine krasi prostorije Olimpiakosa, i sudeći po poslednjim informacija krasiće ih još dugo. Tim iz Pireja overio je drugu uzastopnu titulu, 46. u klupskoj istoriji, pošto je u okviru trećeg kola plej-ofa savladao mrskog rivala, Panatinaikos – 3:1.

Dileme u Grčkoj ove sezone nije bilo. Tokom cele sezone ekipa Pedra Martinsa je igrala najbolje, šalila se sa rivalima i samo ponekad dozvoljavala iznenađenje. Tome u prilog i podatak da je Olimpijakos u 29 kola zabeležio samo jedan poraz, uz četiri remija.

Izabrane vesti

Mada morali su domaći da se pomuče kako bi na najslađi mogući način  stigli do bodova vrednih titule. Vodio je Panatinaikos u Pireju od 31. minuta kada je sa penala pogodio nesuđeni napadač Crvene zvezde Makeda. Međutim, vrlo brzo Pedro Martins je napravio potez utakmice. Umesto štopera Ba pojačao je napad sa Ahmetom Hasanom i upario ga sa Jusufom El Arabijem. Kada se tome doda da su na terenu bili Masuras i Fortunis jasno je da PAO nije mogao da se odbrani od te napadačke sile.

Upravo je Ahmed Hasan na asistenciju Holebasa pogodio u zaostavom vremenu prvog poluvremena. Bila je to najava u još jače napade domaćina u nastavku.

Pored Hasana razigrao se i Bruma. Upravo je taj tandem iskreira o akciju u 72.minutu za vođstvo domaćina. Opet je strelac bio Hasan, koji se revaširao Brumi asistencijom u zaostavnom vremenu.



tagovi

Jusef El ArabiPedro Martins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara