Slaviša Stojanović novi trener Levskog

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.07.18. | 17:11

Bivši trener Crvene zvezde menja Italijana Delija Rosija

Novi trener Levskog iz Sofije je nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, saznaje Sportal.bg.

Rukovodstvo bugarskog velikana dogovorilo je sve detalje sa slovenačkim strategom, koji će već početkom sledeće nedelje zameniti Italijana Delija Rosija, koji je dobio otkaz posle skandalozne eliminacije od Vaduca u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Stojanović će potpisati ugovor na godinu dana uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Iskusni strateg iza sebe ima tri šampionske titule u trenerskoj karijeri. Dva puta sa Domžalama 2008. i 2009. godine, a onda sa Crvenom zvezdom 2014, kada je srpski šampion prekinuo šestogodišnju dominaciju Partizana.

Kako piše Sportal, Stojanović će sa sobom povesti dvojicu najlbližih saradnika, dok će ostali članovi stručnog štaba biti ljudi koji su već u klubu.

Konačan dogovor pao je jutros. Negde oko 10 časova izvršni direktor Krasimir Ivanov i Stojanović su održali sastanak, nakon čega su dogovoreni svi detalji novog ugovora. U narednim danima biće dogovoreni i svi detalji raskida ugovora sa iskusnim italijanskim strategom, koji je u klub stigao u avgustu prošle godine.

Stojanovićev poslednji klub u dosadašnjem toku karijere bila je letonska Riga sa kojom se rastao krajem 2017. godine i potom strpljivo čekao novu pravu priliku.

Foto: Star Sport


tagovi

Levski SofijaSlaviša Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara