Slavoljub Muslin (©Starsport)
Slavoljub Muslin (©Starsport)

Slavoljub Muslin: I da se nije kandidovao, trebalo bi da zamolimo Vidića da preuzme FSS

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.23. | 08:25

“Svako ko želi dobro srpskom fudbalu složiće se – Vidić je najbolji kandidat“, kaže nekadašnji selektor

Slavoljub Muslin zna kako je kada struka mora da ustukne pred politikom. Pride i vrlo dobro zna ko je i šta je Nemanja Vidić. I zato u intervjuu za Večernje novosti javno podržava kandidaturu svog nekadašnjeg kapitena iz Crvene zvezde za funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Izabrane vesti

Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. mara“, prve su reči nekadašnjeg selektora Srbije u intervjuu za Novosti.

Potom, još konkretnije.

Svako ko je danas dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi“.

I za kraj, da ne bude ama baš nikakve dileme...

Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala“, zaključio je Muslin javljanje za Večernje novosti.



tagovi

Slavoljub MuslinFSSNemanja Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara