Slavoljub Muslin savetnik u Đeru

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 22:11

Nekadašnji selektor na novom poslu

Bivši selektor reprezentacije Srbije i trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin ne namerava da okonča karijeru. Iskusni stručnjak pronašao je novi angažman, pošto će imati ulogu savetnika u redovima mađarskog drugoligaša Đera.

On je već otputovao u zemlju naših severnih suseda, zadužio opremu Đera i stavio se na raspolaganje treneru Antoniju Munjozu. Imao je Đer svojevremeno veliku ulogu u mađarskom fudbalu, ali poslednjih godina ne uspevaju da se približe ni proseku. Prošlu sezonu završili su na 13. poziciji druge lige.

Izabrane vesti

Upravo zbog toga Slavoljub Muslin je dobio poziv iz Đera. Veruju da njegovo veliko iskustvo može da pomogne klubu u nameri da se vrati u elitu.

Poslednji angažman Slavoljub Muslin je imao 2019. godine u Al Fajhi iz Saudijske Arabije. Pre toga je radio kao selektor Srbije, ali je otpušten uoči Mundijala u Rusiji usled koncepcijskih razlika sa tadašnjom vrhuškom Saveza.

Najvažnije trenutke u karijeri Slavoljub Muslin je imao u Crvenoj zvezdi, sa kojom je osvojio dve duple krune, ukupno pet trofeja.


tagovi

Slavoljub Muslin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara