Slavoljub Đorđević (StarSport)
Slavoljub Đorđević (StarSport)

Slavoljub Đorđević trener Vojvodine!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.05.21. | 14:55

Promocija sutra, Dunđerski novi sportski direktor

Odlični rezultati sa omladincima Crvene zvezde u okviru Lige šampiona, zatim sezona za pamćenje u Radniku iz Surdulice i kao posledica toga – rad u velikom klubu. Bivši kapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević u naredna 24 sata biće promovisan u novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine, saznaje MOZZART Sport.

11. jun, 21.00: (6,75) Turska (3,90) Italija (1,55)

Izabrane vesti

Mladi stručnjak je praktično dogovorio sve uslove saradnje sa novosadskim superligašem i ostale su samo sitnice kako bi bi njegov dolazak bio ozvaničen. Kada je bilo jasno da će Nenad Lalatović, posle višemesečnog rata sa Upravom, napustiti Srpsku Atinu, Đorđević je postao prvi pik uprave prošlogodišnjeg osvajača kupa. Pričalo se i o Amaru Osimu, kao i Nebojši Vignjeviću, ali je Slavoljub Đorđević dobio prednost. Pre svega jer je u usponu karijere, te činjenice da odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Đorđević se trenutno nalazi u Novom Sadu, na poslednjem sastanku sa jednim od najbitnijih ljudi u upravi Vojvodine, Dušanom Bajatovićem.

Dolazak Đorđevića neće biti jedina vest iuz Vojvodine narednih dana. Stara dama našeg fudbala dobiće i novog sportskog direktora posle smrti Milana Kosanovića.

Ta uloga biće poverena Ljubiši Dunđerskom, nekadašnjem igraču Vojvodine koji je i u nekom ranijem periodu obavljao tu funkciju. Kasnije je radio u subotičkom Spartaku.



tagovi

Slavoljub ĐorđevićLjubiša DunđerskiDušan Bajatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara