Lazar Samardžić (©MN Press)
Lazar Samardžić (©MN Press)

Slovenac nahvalio Samardžića: Kada ima loptu u nogama, to je nešto posebno

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 18:41

Saigrač iz Udinezea Sandri Lovrić pohvalno govorio o srpskom reprezentativcu

Ljubitelji fudbala u Srbiji koji ne prate utakmice Udinezea jedva da su imali priliku da se uvere u kvalitete Lazara Samardžića, budući da je mladi vezista rođen u Berlinu odigrao tek pet utakmica u dresu Orlova, dve prijateljske i tri kvalifikacione u kojima je zbirno sakupio tek nešto više od pola sata fudbala. Ipak, one što redovno prate dešavanja u Seriji A ne čudi interesovanje italijanskih velikana za Samaradžićeve usluge.

Među njima je i Sandi Lovrić, Samardžićev kolega iz veznog reda tima sa Friulija, koji je za “The Italian Football Podcast” između ostalog govorio i o 21-godišnjem reprezentativcu Srbije. Kratko, ali vrlo pohvalno govorio…

Izabrane vesti

"Mislim da je Samardžić ogroman talenat pokazao na terenu. Naravno, on je još mlad i ima vremena i prostora za napredak, da pokaže još veći talenat. Kada ima loptu u nogama možete da vidite kvalitet i osećaj na lopti, to je nešto posebno", izjavio je slovenački vezista u pomenutom podkastu.

Samardžić je prošle sezone propustio samo jednu utakmicu u Seriji A, ali je u prvom delu takmičarske godine priliku uglavnom dobijao sa klupe. Ove se pak ustalio u startnoj postavi, te je na samo tri od 12 mečeva imao ulogu rezerviste. Uz to je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Podsetimo, Samardžić je u jednom trenutku letos bio vrlo blizu prelaska u Inter, od dresa Nerazura delio ga je samo potpis, ali se transfer izjalovio jer su u isti pokušali da se umešaju brojni agenti.



tagovi

Lazar SamardžićUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara