Komentari na vest

SLUČAJ DZJUBA: Jedni pitaju - koja, bre, Zvezda?! Drugi kažu: Pakuj kofere i idi kod braće Srba

G

Gost@@

pre oko 2 godine

Ja mislim da ce ovaj da se odrekne 80%plate da bi igrao u klubu za koji navija od malena. Voleo bih da dodje a da se i crno beli pojacaju kako treba , a ne igracima koji ne zasluzuju da igraju u PFC, oa da gledamo pravi derbi
M

Mop

pre oko 2 godine

Ovaj Mostovoj je bolid. Ma koliko mi to bilo teško da priznam, sem Zenita nijedna ekipa iz Rusije u ovom trenutku nije jača od Zvezde. Pa mi smo im, sa ovom diskutabilnom ekipom, izbacili drugoplasirani Soči iz LK.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Jedino u Zvezdi može u LŠ i da bude starter. Rusofili će ga uzdizati u nebesa. Biće za njega gotiva. Za nas nisam 100% siguran.
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU,ODLICAN IGRAC I 50 PUTA BOLJI I OD PAVKOVA I OD BENA,DOVESTI GA ODMAH I UPARITI SA OHIJEM U NAPADU NA LS!
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Jednostavno treba odmah sada proveren igrač koji će dati gol u 3,4kolu kvalifikacija za ligu šampiona!!!!a ne ko ohi koji vodi se nema kvaliteta i snage da šutne loptu!!!!
P

Podrska za Ohija

pre oko 2 godine

A kako Ohi da sutne loptu kada mu Lazni "strucnjak" zvani Mister neda ni jednu jedinu utakmicu da odigra 90.min,dokle god ga trener NAMERNO SABOTIRA do tad Ohi nece moci da pruzi sve sto zna a bolji je i od Pavkova i od Bena za 5 klasa!
L

Laporta

pre oko 2 godine

Pakuj kofere i idi u penziju. Zvezdi trebaju mlađi i brži fudbaleri. Svima koji danas slave sretna slava Đurđevdan.
G

Gost Zlatko

pre oko 2 godine

Vodi se polemika oko njegovih kvaliteta. Deluje mi da se ide na to da svojim iskustvom pomogne u avgustu kako bi se ušlo u LŠ-a. A tamo zavisi od grupe. Dobiješ PSŽ, Liverpul i Napoli i pozdraviš se. Dobiješ Bajern, Totenhem i Olimpijakos, i u startu računaš da međusobni skor sa Olijem donosi treće mesto. Ne možemo da dovedemo igrača koji će praviti razliki u septembru, nama treba igrač koji će praviti razliki u avgustu. Plus, mislim da se ide na to da svojim iskustvom donese efikasnost u domaćoj ligi i da se na osnovu imena (Dragović, Dzjuba) dovode igrači sledeće leto za, Bože zdravlja, učešće u LŠ-a. Sledeće leto šampion ne igra kvalifikacije i naredno prvenstvo je veoma bitno. Nije mi jasna jedna stvar. Ako se stvarno pregovara, zašto takva neozbiljnost i objavljivanje? Ako se stvarno pregovara, sačekaj da sve bude gotovo, pa onda bomba za potpisivanje. Ovo može da znači da je transfer možda već i dogovoren, pa se čeka samo kraj sezone da se objavi. Nadam se samo da nije deo nekog novog "Prijović je loš čovek" alibija.
S

Skaut amater

pre oko 2 godine

Dovesti igraca od 34 godine za platu od milion ili dva evra koji nikad nije igrao van ruske lige i toksican je za svlacionicu? Sta znam, po ovom opisu je idealan za mitin i tvorzanov skauting, jedino mu plata visoka jer sa "ugradnjom" ode na 3 milke. No, mozda se i isplati kad ga u poznim tridesetim otkupi Sahtjor iz Soligorska!
a

asi

pre oko 2 godine

34 godine covek tesko da moze da igra LS na fizicki visokom. Jos ako je istina da ima nos podignut u nebo,trcanja tu nema. Imamo mi te matore,zele oni al dusa u nosu,ne mogu.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Koje to imamo sa dusom u nosu? Dobro samo debeli Ben i niko vise.
G

Gost81

pre oko 2 godine

Da,djuba je opasan kao ovca u podne
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 godine

Kazes u tamo Neku Zvezdu,e moj brale,raspitaj se malo bolje o tamo nekoj Zvezdu. Nisu neki poznat klub,bili su samo prvaci evrope I osvajaci kontinetalnog kupa...
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Grobari ce puci od muke, morace Ukrajinca da dovedu.
А

Александар1

pre oko 2 godine

Џиба је биљи и од Охија и од Павкова. Ако иде Павков, онда није лоше да имамо Џибу и Охија. Добро би било довести Радоњића и Радоју. Са та три појачања бисмо осетно пидигли квалитет.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Džibra + Pavkov + Ohi,,, Fali još samo da Terzić dovede Megvajera ,,,, i imali bismo najkvalitetniji živi zid u Evropi , ,,,, jednom rečju nepremostivi,,, ili neprelazni.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Ispravka : * Džiba
d

džibrahim bjedić

pre oko 2 godine

toliko haha
G

Gost900

pre oko 2 godine

On bi bio super pojacanje naspram Dionija i Ohija..Vise puta dokazan igrac sto u reprezentaciji sto u klubovima ali naspram sadasnjih napadaca on je super iako ulazi u godine
д

д.г.

pre oko 2 godine

Опет омаловажавање Охија.
G

Gost900

pre oko 2 godine

Nije omalovazavanje,samo kazem da se nije pokazao,mozda mu nije legao klub ili liga,ne pljujem ga ali vise se ocekivalo od njega...
m

mance9dragan

pre oko 2 godine

realno, dzjuba je kapitalac i ako ima elana bio bi pun pogodak za komsije.
N

Nekac035

pre oko 2 godine

Koliko godina imaju Rodrigo i Vinisijus? Jedan real ih istrpeo, pa eto sta momci rade. Zar Zvezda ne moze da "istrpi" jedno desno krilo ili klasicnog spica?! Sta ce nam ovaj koji je vec star? Pa nece on u te godine da gine....
O

Oto

pre oko 2 godine

Real ima sigurnu zaradu od sponzora,TV prava, plasmana u LS i kad znas da imas siguran prihod ti mozes sebi da priustis da nekoga sacekas. Dok npr Zvezda godisnje ima 6-7 miliona sigurnih,a treba joj npr. 20...kako onda da se kocka i veka bilo koga ? Cekali smo Nikolica,nudili su za njega u jednom trenutku 4 i po miliona i cekali, sad ne vredi ni pola miliona...i sta cemo sad ?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Sada su poceli i u fudbalu da nas zezaju ko smo bre mi, jaooo zivote tezak li si...
@

@drvo

pre oko 2 godine

Nije niko poceo da nas zeza... to samo ovi grobari iz mozarta kao i stalno pustaju spinove u naslovu. Covek sigurno nije tako rekao. Crno beli mozart

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Nisam za pvog igraca...
E

Eh

pre oko 2 godine

Odličan igrac, u godinama, ali može da se istrpi. Čovek godinama igra LŠ i onda se usude da kažu da je mrcina, da je mator. I zbog toga ćemo se uvući u dupe Gaspromu, što je još jedan veliki bonus zbog para. Čuvao je Terza lovu, sad je polako krcka ;)
@

@Eh

pre oko 2 godine

Čuvao Terza lovu??? Mora da se zajebavaš?! Čuvao je lovu kao koza kupus.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Dzjuba da dodje u klub koji ima 3 poraza u 6 godina, u klub koji vec sada ima 6 stranaca? Sa izrazenom sujetom, tesko da bi to prihvatio.
E

Eh

pre oko 2 godine

Englezi igraju sa 20 stranaca pa se ne bune, a mi se bunimo sa 6. Zato je njihova reprezentacija u vrhu, a naša izmedju
v

v1ad

pre oko 2 godine

Dzjuba je dobar, da se ne lazemo. I sa 34 godine bi bio dobar. Problem je sto Zvezda vec ima napadaca koga su jurili i cekali godinu dana. I onda su ga posle tri utakmice sklonili.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Koga su jurili i koga cekali? U Zvezdi NE mozes da igras spica i da recimo na 3-4 utakmice ne das gol, jer u Zvezdi se trazi rezultat odma.
9

91

pre oko 2 godine

Koliko je on drvo dovoljno govori kad se ukuca u google Crvena Zvezda Dzjuba izlazi preko 150 naslova raznih medija koii prate fudbal, toliko o tome. Cak sam neki naslov video da gazprom novac od Salkea preusmerava na Czv e to bi tek bila bomba. On ne da nije drvo nego ima tehniku suta kakvu nisam video u Zvezdi bar 20 god, sto se kaze laganeze daje golove plus ove sezone imao preko 10 asistencija. Covek je tata ovi sto pljuju ili ga nisu gledali ili ne znaju o kome je rec, pa njemu je selektor rusije salutirao na utakmici u stavu mirno, ovo ako se ostvari najveci nas transfer jos od kraja 80tih,90.
G

Gosttttttzzztr

pre oko 2 godine

Ma odlican, nego je mnogo brz za Barselonu hhahahahhahahhahha
J

Ja...

pre oko 2 godine

...imam 44 godine i u teretani u koju idem sam najjači, daleko jači nego oni duplo mlađi. Ne vidim da im je mladost neki adut. Nema veze koliko ko ima godina nego u kakvoj je formi. Godine su bitne jedino kod oporavka od eventualne povrede.
T

TO JE ZATO

pre oko 2 godine

sto jos uvek nisi naleteo na nekog iz mladje garde da te postavi na mesto. Verovatno si od onih pauna sto se sire po teretani i gledaju u ogledalu vise nego sto treniraju, cuj njega najjaci sam u teretani hahahahahahah kompleks level 10000000
L

LauferBg

pre oko 2 godine

Imao sam prilike da treniram ga ozbiljnim ljudma koji su preko 45+koji su mangupi na ulici a i na treningu su jaci od kvazi tih iz mladje garde sve je u glavi i mudima... tako da ti ne lupetaj da nije naleteo na nekog mladjeg.. slidam kapu svim starijim likovima koji kisaju kao da imaju 20godina
K

Karasi iz Calme

pre oko 2 godine

Druze fudbal nije dizanje tegova i pumpanje misica.Da jeste, jos bi gledali Kaku, Pirla, Zubu Ronalda, Ronaldinja ....Da li si igrao nekad makar na male golice ?
G

Gostttttttz

pre oko 2 godine

Komentari kao naruceni. Znaci pojma nema, nikad nista nije ni znao. Niti je inteligentni napadac, niti moze da trci kad se branite, niti presing da igra. Nista nije pokazao nigde, beskoristan igrac i nikakav skok nema, samo postavi glavu, totalno nepismen igrac. Nije to Zigic visina, sut, da se zagradi.. Ili Levandowski cist kvalitet, fudbalski inteligentan igrac sa dosta tehnike koji moze i presing da igra i u svakoj situaciji ima resenje. (kazem to za neki nizi nivo da se nadje tako neki igrac). Dzuba moze za njihov Arsenal da igra pa ni tu. Cirkus igrac..
A

Aca.BG

pre oko 2 godine

Bio bi svakako pojacanje! E sad, koliko je to izvodljvo i pod kojim uslovima, to je vec druga tema. On je veoma dominantan igrac koji moze da resi bilo koju utakmicu. Sto se naslova tice, ovo je jos jedan u nizu pokusaja redakcije da omalovazi Zvezdu. Za Zvezdu, koja ima titule prvaka sveta i Evrope, znaju svi ljubitelji fudbala na planeti a kamoli u Rusiji.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 2 godine

Ko bre kaze da ovo nije bomba on je totalni idiot.Covek je 20 puta bolji od bilo kog napadaca koji je bio u Zvezdi zadnjih xx godina.Sad pitanje je kazem on ima platu 2 miliona?Cisto sumnjam da ce igrati za bruto 600.000...OVo bi bila veca bomba od Rodnjica.
M

Manolas

pre oko 2 godine

Dzuba je mrcina jedna ,istrosen igrac koji zna da ugura loptu sa metra I nista drugom. Imamo ohija isti tip igraca samo da se jos malo uklopi I da se prilagodi na jaci intezitet igre jer je ipak dosao iz amaterske lige gdje nije imao priliku da igra u evropi. Ako dovodimo napadaca treba da uzmemo nekog ko je pokretljiv brz I zna sa loptom. Ovaj Dzuba zna samo po votki da udara a I Los je za svlacionicu.
M

Mop

pre oko 2 godine

Super bi vam ovo pojačanje bilo. Samo bi neko trebao da ga hrani loptama u 16. Pored Kataija i Ivanića niko se nije nadavao golova
r

rsczz

pre oko 2 godine

Gledao sam ga dosta puta u dresu Zenita i uvijek se pitao kako nikad nije otisao u neki jaci klub. Svako ko kaze kako nije igrac za Zvezdu nije sutnuo loptu nikada. Dominantan u skoku i duelima ,savrsen igrac za Zvezdu ako dovede jos Radonju ili Lazovica a Magiko ostane..
O

On-Of

pre oko 2 godine

Druže,niko ne kaže da nije dobar ali kod nas da Suarez dođe pitanje je da li bi dao 10 golova!Jel znaš zašto?
E

Enzo

pre oko 2 godine

Davai davai :)
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ja sam zestoko protiv da ovaj dodje kod nas!!! Mislim da on nije to sto nam treba, nikad mi se nije dopadao nacin na koji igra fudbal. Prosto to nije to, Terza bi malo i da se dodvori navijacima dovodjenjem rusa, mozda i gazpromu, ali to deluje glupo zaista. Ja sam proruski orijentisan 1000%, ali nama trebaju mladi potentni napadaci, a ne ovaj polupenzioner!!!!
A

Ab

pre oko 2 godine

Gdje da nađemo tog mladog potentnog napadača? I ja nekada maštam o nekom igraču od 20 god iz Brazila, Argentine, al gdje da nađemo takve, a nama dostupne... Naša metoda pravljenja rezultata i profita treba da budu iskusni stranci koji donose instant kvalitet ( sanogo, kanga, natko npr) + mladi igrači iz naše škole i lige koji će stasavati i kaliti se s njima... Mislim da je to jedino realno u ovakvim okolnostima i budžetima... Naravno da treba iskočiti iz šablona kada se ukaže prilika, kao sa Motikom npr....
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ab-ne znam, sve stoji sto si napisao, meni se ne dopada kakav je igrac, subjektivno misljenje. Najvise bi voleo da dodje, uvede nas u ligu sampiona, odigra vrhunski, i ja se ovde izvinim sto sam ga napljuvao. Ali ne verujem u to. On ni u Zenitu nije imao glavnu ulogu, prvi napadac je bio Serdar Azmun. Jedino gde vidim korist od njega su bunkeri u nasoj ligi, i derbi gde gromadjani isto igraju bunker...
M

Mитт

pre oko 2 godine

Мајсторе Дзјуба је за наше услове Ибрахимовић. Висок, стамен. Прави олд скул центарфор. Ја вјерујем да још ватре у њему има. А којег младог довести? Све што ваља оде преко или су углавном тамо или умишљени пицопијевци којима менаџери руководе.
T

TREĆA LIGA

pre oko 2 godine

Neko ne zna za Red Star? Pa dobro, ne prate svi treću ligu Francuske...

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Možda je ovo patka da se Ohi trgne malo
v

v1ad

pre oko 2 godine

Eto Ohi cita Mozzart pre svakog treninga i to ga motivise.
Б

Буршеншафт

pre oko 2 godine

за услове српског фудбала, играч који кад је у форми, и у овим годинама, може да буде озбиљан тас на ваги овакви играчи су за звезду и партизан и те како пожељни из два разлога: први, краткорочно могу допринети одличним резултатима и у европи и у домаћим такмичењима друго, средњорочно и дугорочно посматрано, уз такве играче могу стасавати неки клинци, који би уз њих учили све неопходне ствари, које не може тренер да ти предочи, а које можеш и те како да покупиш од старијег, одличног и европски прекаљеног играча, ераковић је верујем највише добио тиме што већ месецима игра са драговићем у пару, па тек онда звезда сама а ми нажалост, у нашој лиги, немамо више домаће врхунске играче, уз које би нове генерације могле да стасавају
U

Uo

pre oko 2 godine

On bi bio strasno pojacanje, ali trebali bi onda imati na umu da igrac njegovih karakteristika ne moze da bude produktivan bez ozbijnog krilnog igraca, brzog, prodornog, koji zna da ubaci loptu.
C

Chelsea123

pre oko 2 godine

Kako vam je Terza prosuo foru.hahahahaha
g

gostKV

pre oko 2 godine

ljudi dzuba ima još 2-3 godine u nogama,najbolji napadač ruske reprezentacije u poslednjih 10 godina,ima visinu za centaršut da gurne loptu glavom, nešto slično kao Žigić nekada,samo naši krilni igrači treba da nauče da centriraju kako treba,a ne ko Ramos kad šuta penal na mars.. po meni Pavkovu se zahvaliti i pružiti mu priliku da ode da zaradi malo više nego u zvezdi,a u napadu tandem ohi i dzuba,ohi čak može i iza da igra second striker ili drugog napadača.. treba nam još levi bek,jedan odličan centralni i oba krilna malo brža i kad bi Veljković kao slobodan igrač potpisao za zvezdu pa tandem sa Dragovića,imali bi najjaču ekipu na ovim prostorima u poslednjih 30 god..
A

Ab

pre oko 2 godine

Benzema 34, Leva 33, o Ibri i Ronaldu da.ne pričam , nema tog vise u fudbalu da je igrac od 30+ star..a i Artemovo je.da stoji u16 i trpa...
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Imamo takve al nemaju loptu jer ju je Kataiu tata kupio pa je nikom ne da.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Ovo je još jedan primer bahaćenje sa tuđim novcem. Ovaj će sigurno (95%) biti potpisan, i sigurno NEĆE BITI POJAČANJE. Takve igrače, ili malo bolje ili malo gore Zvezda već ima Zvezdi su potrebna ozbiljna pojačanja a ne novi Kafu, Mouče, Dioni, Rišaira, Falko, Stojiljković ITDDDDD.......... Nisu razlog samo 34 godine (to je samo jedan od razloga), jer OVAJ lik nije ni Levandovski, ni Benzema, ni Ronaldo, ni Ibra, ON JE DZJUBA, i za kvalifikacije u LŠ a pogotovu za igranje u LŠ je neupotrebljiv. Njegov dolazak nema ni marketinški a sačuvaj Bože fudbalski razlog, njegov dolazak će biti samo iz razloga FINE PODELE ZVEZDINIH PARA, samo ovoga puta će biti izvađeno iz Zvezdine kase između 2,5 i 3 miliona evra.
A

Ab

pre oko 2 godine

Hahahahaha kakav si ti laik sine za fudbal ...ovaj tamo neki Dzuba nije Benzema ili Leva....ali jeste klasa jednog Aleksandra Mitrovica ...kapiten ruske reprezentacije, i jedna od najboljih strjelaca ruske lige svih vremena sa skoro 150 golova....
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ ..... Ma kako da ne, ,,,, nego da Ti je nešto objasnim, onako laički Tebi stručnjaku, IZ KOMPLETNE RUSKE PREMIJER LIGE, SAMO BI SE ZENIT BORIO ZA JEDNO OD PRVA TRI MESTA U CHAMPIONSIP-u, JEDAN DEO RUSKIH TIMOVA BI SE BORIO ZA SREDINU TABELE EVENTUALNO OD 3. - 6. MESTA,,,,,, A POSLEDNJIH 6 NA DANAŠNJOJ TABELI BI SE GRČEVITO BORIO OD PRVOG DO POSLEDNJEG KOLA, ZA OPSTANAK, U TOJ DRUGOJ ENGLESKOJ LIGI. ,,,,,, A to da li je Dzjuba bolji centarfor od Mitrovića ???? evo, Ja ću da prećutim, neka Ti odgovor da neki drugi komentator,,, ako ima vremena za tako nešto.
A

Ab

pre oko 2 godine

Ma da kako da ne peta liga engleske je jaca od svih ostalih liga u Evropi zajedno... Mitar da bi zasluzio da ga neko nazove vecom klasom od Artjoma Dzube, ne samo njega nego i mnogo, mnogo drugih napadaca sirom Evrope ipak mora da reseta u nekoj prvoj ligi , a ne u Fulamu..znas, niko ne bi igrao ni u Italiji ni u Francuskoj , ni u Njemackoj svi bi isli u drugu ligu Engleske jer se tamo igra atomski fudbal....Da Bog da da nas Mitar reseta ko Benzema u Realu!!! Do tada nema razloga za pretjerivanje i velicanje Fulama i jedne druge lige, ma koliko ona bila prenapunpana u svakom pogledu,,.
l

linoleum

pre oko 2 godine

naravno da je dzjuba bolji od mitrovica svojevremeno mu je propao transfer u totenhem da bude tamo prvi spic,mitrovic drugoligas forever
М

Митт

pre oko 2 godine

Даће Бог да се овај трансфер оствари!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Treba sacekati jos koji godinu,da sazri.Ovako ce morati na kaljenje u Graficar.
Г

Гос'

pre oko 2 godine

Добро пожаловать брате :)
B

Blaki

pre oko 2 godine

Ovo je jedan od gorih u moru loših poteza Terzića i Mrkele. Zvezdi treba mlad brz špic da se upari sa Ohijem. Dosta više sa tim veteranima.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Treba prvo ispitati ovo los je za svlacionicu...ne treba nam neko ko ce da sad sjebe sve. Ako neko treba da onisti hemiju u ekipi neka to budu borjan i rodic jer oni su momci tu od pocetka zvezdinog procvata. Zvezda def ili ima dobrog psihologa jer je uspeo da ubedi neke igrace da vrede iako su limitirani, a pre svega slucaj sanogo...sa njim je neko ozbiljno radio i to se jako dobro vidi. A sto se kvaliteta tice dzjuba ga ima, ali samo da ne bude kao pivinini

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Kakav Djuba bre??? Treba nam dobar desni bek jer će i Piccini završiti kao Falco, Bakayoko i sl... Treba nam desno krilo, nešto poput Wilson-a i treba nam drugi štoper za tandem sa Dragovićem, Erakovića ako neko želi - odmah prodati, ipak on nije za neke jače evropske tekme poput Milunovića. Desni bek, desno krilo, štoper i zamena za Rodića (kada se umori, pošto mi nemsmo drugog srandardnog levog beka), pa nalon toga dovedite i Djubu i Benzemu...
P

Perun91

pre oko 2 godine

90% ovih prvih, 10% ovih drugih.
J

Jaaaa

pre oko 2 godine

Recite dotičnom da mu je ovde bezbednije ... kad krenu da se gruvaju, ovde će bar duže živeti 🙂 Celih pola sata duže 😒
L

Lisandro

pre oko 2 godine

Treci pitaju- koji bre Dzjuba?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Zbog neke tamo zvezde? Hrabre reci nekoga kome je plafon karijere bila selta. Kad bi se sabrali uspesi svih klubova u kojima je igrao, opet bi zvezda bila vece. Eto to je ta zvezda.
G

Gost668865

pre oko 2 godine

"Najveća slava je ona u sopstvenim očima" - neki megaloman
7

777

pre oko 2 godine

Zvezda je najveci klub Istocne Evrope ako se gledaju trofeji, da pricam tek o atmosferi na stadionu, navijacima i ostalim stvarima sto cini velicinu kluba uz duzno postovanje braci Rusima svi klubovi su tamo manji od Zvezde cak sada i pitanje da igraju Zvezda Zenit ko bi pobedio i ako bi to bio Zenit bilo bi kroz iglene usi... Zvezda je veliki klib a pritom je sada i jako ozbiljna ekipa videli ste i sami osporovani Rendzers sta radi a protiv Zvezde su igrali bunker na Marakani jednostsvno Zvezda je ozbiljna ekipa trenutno i verovatno i jaca od svih Ruskih ekipa. Inace sam misljenja kao i vecina ovde da nama Dzubia nije potreban...
@

@777

pre oko 2 godine

Ne gledaju se trofeji. To se samo mi tako tesimo. Jedna titula u Rusiji, koja ima 4,5 solidnih ekipa, vredi kao 10 titula na ovim nasim jadnim livadama, gde 2 kluba nemaju konkurenciju.
@

@@777

pre oko 2 godine

Једна титула из Југославије, вреди као 10 руских.
@

@@@777

pre oko 2 godine

To je samo mit.
T

Tito

pre oko 2 godine

Nepotreban transfer, po meni opet neka muljaza, procenti, menadzeri...Bacene pare, igrac na zalasku karijere, ne moze se prodati, nikakva zarada.
L

LA[K]I

pre oko 2 godine

Ogromno pojacanje bi bio Dzjuba i ako zaista Zvezda ima ikakve sanse da ga dovede mora da ih iskoristi. Sad ce neki reci "star je", ali da li je star Benzema pa je trenutno najbolji napadac na svetu? Da li bi i njega odbili zbog godina? Dzjuba je Benzema za srpske uslove, covek je zver! Razlog zasto ove godine nije efikasan kao prethodnih stoji u tekstu, pohlepa Zenita je u pitanju, da je imao minutazu siguran sam da bi opet prebacio 15 na kraju sezone. Dakle, Terzicu ako ovo citas, zovi Baneta Ivanovica, zovi Grofa, neka nas na sva usta hvale kod bivseg (sa)igraca i da ga potpisujemo!
G

Gosto

pre oko 2 godine

Smejurija. Dzjuba od miloste nazvan drvo je dete Spartaka iz Moskve pa je zbog love lagano otisao u Zenit. Zvezdi ce uzeti pare, a doprinos sa 34 godine veoma upitan, cak takav profil napadaca njoj nije ni potreban, vez nizi i brzi igrac. Putuj igumane u Tursku ili Madjarsku, Zvezdi su potrebna pojacanja za Ligu sampiona!

Zelenooki

pre oko 2 godine

Grešiš, ovakav igrač i treba Zvezdi gde u našoj ligi uključujući i Partizan svi protiv Zvezde igraju sa 10 igrača iza lopte i tu brzi špic bez dobre tehnike ne znači ništa. Zvezdi treba baš ovakav igrač koji zna da igra sa loptom u nogama, da odigra dupli paa da nosi na leđima svoje čuvare i da zna da da gol na sve načine i nogom i glavom i sa šutem sa dvadeset metara i iz peterca. Ohi a tek Pavkov kada im daš loptu u noge na 30 meteora od gola protivnika nemogu ni da je umire kako treba a kamoli da je povedu ka golu ili odigraju smislen pas. Zvezdi je najvažnije da sledeće godine bude šampion zbog direktnog ulaska u Ligu šampiona i sa centarforom poput Djube mislim da su šanse duplo veće jer u našoj ligi nevidi nekog da će moći lako da ga čuva kao što pola lige vrlo lako zaustavlja Ohija koji golove postiže maltene samo iz peterca i Pavkov koji živi na račun nekih bitnih golova koje je dao pre dve, tri godine inače bi ga i sami navijači oterali iz Zvezde.
L

Lemi88

pre oko 2 godine

Samo da pitam, sa obzirom na sankcije Rusiji, sta ako Dzjuba ne bude mogao da putuje na meceve? Da li se iko to zapitao?
g

ga

pre oko 2 godine

Pusti Artema. Daj nam Radonjica
S

Svasta...

pre oko 2 godine

Ponovo Terzic lozi masu, Dajte ljudi ne palite se, Kada god izadje ovako vest , to znaci da 100% ne dolazi da dolazi za to ne bi znali....Terzic voli ovako da pali masu cesto jer glumi da je uspesan direktor .
M

Mikki

pre oko 2 godine

Dzyuba je odličan igrač, verovatno bi i u ovim godinama bio odlično pojačanje ali ne vidim logiku u dovođenju još jednog skupog napadača, pri tom bi ovaj, bez sumnje, bio najskuplji do sad. Možemo li u nekom momentu da verujemo u igrače koje imamo a ne da odustanemo od svakog pojačanja posle 2 meseca i tražimo novo, još skuplje?
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Da bi nekog sacekao moras mu dati minutazu, a minute sad dobijaju oni koji treba da se zalivade. Evo ti primer mirko ivanic koliko smo ga cekali da proradi, milunovic isto drvo u pocetku. Mislim da ohi da je imao minutazu kao pavkov da bi sigurno imao na svom kontu jos barem 4-5 golova. To je tip napadaca koji ima osecaj za prostor, njega neces videti da ga zategne sa 25 metara, ali ce zato odbitak da pokupi jer je uvek blizu lopte. To je nesto sto je moj trener recimo ucio napadace. Sine isprati nemoj da se zabetoniras na penalu pa pola seoskih golmana ne zna da uhvati loptu nego im ispada...e ovog je neko to naucio.