Foto: Starsport
Foto: Starsport

Sluti na Dionijev kraj, posle stomačnog virusa sledi rastanak

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.08.21. | 11:42

Napadač potrošio kredite u Ljutice Bogdana

Nakon što je kanonadu protiv Kluža (4:0) odgledao sa klupe, Lois Dioni se za utakmicu sa TSC-om (3:1) nije našao ni u protokolu usled stomačnog virusa, te se francuski napadač na pozajimici iz Anžea dodatno udaljio od vizija Dejana Stankovića i svoju sudbinu u srpskoj prestonici doveo u pitanje.

Činjenica da Dioni nije uspeo da se izbori za poziciju u napadu uticala je da dva meseca nakon ozvaničenja saradnje sa centarforom šampion Srbije krene u potragu za rešenjem koje bi ubrzalo rastanak.

Izabrane vesti

Prepreka na putu do okončanja saradnje jeste činjenica da bi crveno-beli svakako morali da isplate predviđena primanja Francuzu, te se kao jedina opcija ranijeg odlaska centarfora nameće eventualni pronalazak trećeg kluba spremnog da otkupi ili dovede 28-godišnjeg igrača na pozajmicu. Iako konkretnih ponuda nema, nagoveštaj raspleta predstavlja potencijalni dogovor sa jednim klubom iz Turske u kojem bi Dioni nastavio pozakmicu. Iako je još neizvesna naredna destinacija centarfora, praktično je u potpunosti jasno da neće dočekati kraj predviđenog mandata u redovima crveno-belih.

Podsetimo, napadač francuskog kluba pojačao je konkurenciju u špicu šampiona Srbije na početku prelaznog roka sa ciljem da nadomesti odlazak Dijega Falčinelija, a uprkos pogocima protiv Kairata i Šerifa u utakmicama na domaćem terenu, nije uspeo da zadovolji kriterijume rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde, te je klub iz Ljutice Bogdana već intenzivirao potragu za njegovom zamenom i u poodmaklim je pregovorima sa Rišairom Živkovićem.

Kad se uzme u obzir da za najisturenije mesto konkurišu i Milan Pavkov i Nikola Krstović, a da će konkurenciju od januara zaoštriri i Ohi, jasno je da Dioni nema mnogo povoda da se nada novoj šansi u aktuelnoj sredini.


tagovi

FK Crvena zvezdaLois Dioni

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara