Sluti na trku dva konja: Grafičar petardirao Zlatiborce, IMT odgovorio u komšiluku

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.22. | 19:40

Siguran i Vršac na svom bunjištu - 2:1

Sluti da ćemo u Mozzart Bet Prvoj Ligi Srbije gledati ozbiljnu trku dva “konja”. Protivnici se menjaju, ali Grafičar nastavlja da se šali sa nedoraslim rivalima. Zvezdina filijala je prilično lako vezala peti uzastopni trijumf, pošto je iza juga Marakane slavila protiv Zlatibora (5:1). Međutim, odgovorio je IMT koji je u komšijskom derbiju, prilično rutinski odradio Radnički sa Novog Beograda (2:0).

Napravio je vrlo respektabilan tim trener Grafičara Marko Neđić. Ko je uživo došao do prati duel u Ljutice Bogdana nije zažalio. Ponovo se video ekstreman talenat Zvezdine dece, odnosno Kneževića, Mituljikića, Mijatovića i Šljivića, ali u današnjem deklasiranju Zlatibora važnu ulogu imale su “stare kajle”, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica.

Izabrane vesti

Gosti iz zapadne Srbije nisu bili konkurentni protiv Grafičara. Grafičar je poveo posle prekida i spretne reakcije štopera Jovanovića, da bi tačku na prvo poluvreme stavio Knežević iz penala. Prethodno je oboren Filip Kasalica.

I kada su smanjili gosti rezultat videla se velika razlika u kvalitetu. Nekako umorni su delovali igrači Zlatibora. Nisu mogli igrački da pariraju Zvezdinoj deci, pa je Nikolašević postigao prvi pogodak u seniorskoj konkurenciji. U finišu se razogopadio iskusni Andrija Kaluđerović, koji je sa dva gola podebljao trijumf Grafičara.

Biju Grafosi, ali biju i Traktoristi. Imao je IMT manjih problema u komšiluku. Radnički sa Novog Beograda je odoleo u prvom poluvremenu. Ali više od toga nije mogao. Traktoristi su poveli preko Jerovića u 48. minutu da bi meč zaključio sjajni Vladimir Radočaj.

Dobre rezultateb vodećih ekipa upotpunio je Vršac pobedom nad Trajalom (2:1). Rad je nastavio nisku dobrih rezultata, pošto je odoleo u Inđiji (0:0).

RASPORED ŠESTOG KOLA - SREDA 31. AVGUST

Grafičar - Zlatibor 5:1 (2:0)

/Jovanović 27, Knežević 34 pen, Nikolašević 59, Kaluđerović 62 i 83 - Dišić 53/

Vršac - Trajal 2:1 (1:0)

/Pavlov 33, Diuf 74 - Golubović 78/

Radnički NB - IMT 0:2 (0:0)

/Jerović 48, Radočaj 78/

Inđija - Rad 0:0

Radnički SM - Mačva 1:0 (0:0)

/Cvetković 56/

Jedinstvo - Novi Sad 1:1 (0:1)

Sloboda - Železničar u toku

Metalac - Loznica u toku



tagovi

GrafičarIMTMarko Neđić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara