Snimak koji je čekala cela planeta! Kako je izgledao radio prenos Superklasika za srčane bolesnike (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.11.18. | 14:55

Argentinci su otišli predaleko...

Onog trenutka kada se saznalo da će Boka Juniors i River Plejt po prvi put u istoriji najvećeg derbija na svetu imati međusobni okršaj u finalu Kopa Libertadores, Argentina se okrenula naglavačke.

Danima pred „meč veka“, zemlja je bila paralizovana i pričalo se samo o dvomeču najvećih rivala. Nijedna druga tema nije postojala u Argentini...

Izabrane vesti

A kolika ekstaza je vladala u zemlji, najbolje govori nesvakidašnji potez radio stanice Kolonija. Zbog ogromnog značaja utakmice na Bombonjeri i uzbuđenja koje nosi, pomenuta radio stanica je odlučila da radi prenos za srčane bolesnike! Na početku je izgledalo kao šala, ali se na kraju stvarno desilo.

Radio stanica je emitovala prenos uz dvojicu komentatora koji su smirenim glasom i bez uzbuđenja prenosili dešavanja na terenu. Uz njih je bio i dežurni kardiolog koji je savetovao slušaoce kako da se ne uzbuđuju, šta da rade, a u pozadini je išla zen muzika. Poslušjate kako je to zvučalo...

Sušta suprotnost standardnim legendama argentinskog radio i TV novinarstva koji su prepoznatljivi po svojim egzaltiranim i bučnim prenosima. Poslušajte kako je to izgledalo u originalu. 

(FOTO: Reuters)


tagovi

River PlejtBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara