Komentari na vest

Šok u Inđiji, Jedinstvo palo u Užicu

G

GLUPAJIC

pre oko 1 mesec

Sujeta i tvrdoglavost a Boga mi i tumbanje ekipe Indjije od strane STRUCNOG STABA I SPORTSKOG DIREKTORA ce kostati Indjiju ulaska u Super ligu.Ocito da su se pomenuti svojim neiskustvom previse uneli i poleteli ,a receno im je kako ce biti.
d

daregy

pre oko 1 mesec

Metalac je daleko bolje organizovan klub od Inđije, po sastavu su u vrhu, oni su dosta bodova izgubili sa starim trenerom, dok su sa novim u poslednjih 15 kola u top 5 ekipa. Sa 4 pobede Metalac možda ima šanse i da uhvati plej of.
K

Koky

pre oko 1 mesec

Au, kako ofk-a naplacuje lepo ovu razliku sto su napravili. Sve je cisto, u to ne sumnjam.
L

Ljuba 85

pre oko 1 mesec

PLS po meni ubedljivo najzanimljivija liga u Srbiji! Svako svakog moze da pobedi. Nema blizanaca da moraju da se sklanjaju! OFK Beograd najjaci, sigurno ulazi! Za drugo mesto boriće se sest timova Indjija, Tekstilac, Jedinstvo, Smederevo, Kolubara i Dubocica.
U

Uzice

pre oko 1 mesec

Auu, koliko ti nemas pojma,ovo u Uzicu dogovoreno.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

Indjija classic ...svake godine igraju jako do pred kraj a onda dal pustaju za lovu ili dzabe ..nece ljudi u super ligu .Pokrali ih pre par godina, kaznili gazdu sto se javio da kaze istinu i muka im ...tu ucestvuju, sa nadom da prodaju nekog igraca i to je to
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Nema blizanaca, ali zato jedan od njih ima 3 ekipe… Ofk, Frafičar i Tekstilac
A

Adrian Mutu

pre oko 1 mesec

A gde će ofk da igra kad udje omladinski im niko neće renovirati to je odavno jasno oni nemaju ništa sem tog veštačkog terena koji su sad napravili igrači su malo iz škole malo iz zvezde i po neki stari ofkovac koji vrv za džabe igra tekstilac odžaci će verovatno ići u kulu stadion u koji ništa nije uloženo 15 godina isto važi i za smederevo tiha jeza te uhvati kad prodješ pored njega indjija ko i ivek gazi i na kraju popusti ko zna zašto očekujem neko licitiranje ili ulazak dubočice ili kolubare na recept novog pazara očekuje nas zanimljivo proleće posebno i na dnu sloboda koja je ozbiljno uložila u tim redom gubi i sad pobedjuje tim iz vrha svega ćemo se nagledati