Himenez (©Reuters)
Himenez (©Reuters)

Španci imaju ekskluzivu: Himenez ide u Juve i postaje najskuplji meksički fudbaler u istoriji

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 22:10

Očekuje se da će transfer iznositi oko 80.000.000 evra

Portugalci su pisali o Mančester junajtedu, a madridski AS ima ekskluzivu: Raul Himenez ide u Juventus i postaje najskuplji meksički fudbaler u istoriji. Kako navodi isti izvor Stara dama je ubrzala svoje napore u dovođenju sjajnog napadača Vulverhemptona, a čitav posao je blizu okončanja.

Vulverhempton je svog napadača procenio na čitavih 100.000.000 evra, ali je Juventus ponudio upola manje. To naravno nije bilo dovoljno, ali je predstavljalo jasnu ponudu šampiona Italije da se radi o previsokoj sumi. AS navodi da je realno da čitav posao bude okončan za obeštećenje od 80.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ono što je izvesno jeste da će Himenezova zamena biti napadač Brage, Paulinjo, koji je ove sezone postigao 25 golova na 48 utakmica u dresu portugalskog kluba. Paulinjo je golgeter po meri Nuna Espirita Santa, zbog čega je on od početka bio prva opcija za Vulvse.

Raul Himenez iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri. Na ukupno 53 nastupa u svim takmičenjima za Vulvse postigao je 26 golova i zabeležio 10 asistencija. Sada je došao trenutak da to kruniše najvećim transferom u karijeri. Vulverhempton ga je u svoje redove doveo u julu prošle godine za 38.000.000 evra, a njegova cena je duplirana za svega godinu dana.


tagovi

Raul HimenezLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara