Španska čizma zgazila Rumune, Norvežani pobedom završili trku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 22:36

Četiri gola Furije već u prvom poluvremenu

Ponovo je Španija strašna. Na poslednja dva velika takmičenja se nije proslavila, ali sada ponovo izgleda kao tim koji bi mogao daleko, mnogo daleko.

U poslednjoj utakmici u kvalifikacijama Crvena furija je oduvala Rumune. Sjajna igra, maštovita, ali još bitnije – efikasna. Samo osam minuta bilo je potrebno Španiji da povede, da bi na kraju brojala do pet – 5:0.

Izabrane vesti

Sva četiri gola viđena su u prvom poluvremenu, oduševio je dvostruki strelac Đerard Moreno, as Viljareala. U nastavku meča Furija je malo popustila gas, pa je peti gol postigla tek u sudijskoj nadoknadi.

Rival Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo, Norveška, pobedom je stavila tačku na kvalifikacije koje je završila na četvrtom mestu u grupi. Skandinavci su kao gosti pobedili Maltu sa 2:1, a moglo je da bude i ubedljivije da King nije u drugom delu promašio penal.

King i Serlot su bili strelci, a oni su igrali i u napadu, u formaciji 4-4-2, dok otkrovenja sezone, Erliga Halanda, nije bilo ni na klupi zbog povrede.

Švedska je slavila plasman na Evropsko prvenstvo na utakmici sa Farskim ostrvima. Bez obzira što im bodovi nisu mnogo značili, žuto-plavi su profesionalno odradili posao do kraja i rutinski slavili sa 3:0.

KVALIFIKACIJE ZA EP – 8. kolo

GRUPA F

Ponedeljak
Španija – Rumunija  5:0 (4:0)
/Ruiz 8, Moreno 33, 43, Rus ag 45, Ojarzabal 92/

Malta – Norveška  1:2 (1:1)
/Feneh 40 – King 7, Serlot 62/

Švedska – Farska Ostrva  3:0 (1:0)
/Anderson 29, Svanberg 72, Gvideti 80/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara