Komentari na vest

Spartak ima nove prezimenjake - posle Đurasovića, tu su dvojica Kerkeza

Z

Zokiliii

pre 4 meseca

Ovaj nije imao mesta u Radnickom iz Sombora medju 22 igraca,pa ga dali u svoj drugi klub tad Stanisic..Smejurija ko to gura ..ma nije cudo sto smo gori od Farskih Ostrva
t

trulo drustvo

pre 4 meseca

Mali Kerkez je izjavio da je Madjarske nacionalnosti, znaci da nema veze sa Srbima... znaci onda sam ja Rus, jer mi je pradeda Belogardejac, a nema veze sto su mi Srbi svi u familiji i sto sam rodjen u Srbiji... Idi mali u ... takve treba pravno proglasiti apatridima
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Pa? I onako je kod nas mantra nisi Srbin ako nisi pravoslavac. Njemu se zamera što mj je otac Mađar i on se tako oseća, a od naših klinaca preko bi hteli da svi budu Srbende. Malo licemerno.
г

гффк

pre 4 meseca

@Nenad1246 Отац му Мађар? Нисам знао да је Керкез мађарско презиме.
B

Burek

pre 4 meseca

Još veća zanimljivost je da se oba Đurasovića isto zovu - Aleksa
S

Sega89

pre 4 meseca

Hoće i ovog nagovoriti baba i tata da igra za Madjarsku kao što su mu mladjeg brata…
Š

Šelee

pre 4 meseca

Teško, da ima kvalitet već bi ga zvali. Mađarska sada ima kvalitetnu reprezentaciju.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Šta je problem? Ako je dečko poreklom Mađar. Njačeš kad neko našeg porekla iz inostranstva izabere zemlju gde je rođen ili drugog roditelja,a njemu zameraš. Malo licemerno sa tvoje strane.
n

nenad kom

pre 4 meseca

a kakve veze ima Natasa janic sa madjarsskom..ili obaj ilic u rukometu..ili holender ili ili..sta se onda bunite sto ce milioni afrikanaca igrati za evropske reprezentacije..ili kakve Ivanic..batak tanasujwvic imaju veze sa cg?
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Malo si zbunjen sa svojim primerima. Ako neko ima poreklo mađarsko, a rođen je i živi u Srbiju šta je problem ako izabere Mađarsku ako ti očekuješ da deca koja imaju poreklo iz Srbije,a rođena su i žive negde drugde isključivo moraju da igraju za Srbiju bez obzira što su rođena tamo negde i jedan od roditelja je nešto drugo. To je malo licemerno sa tvoje strane. Dali ti smetaju i oni silni sportisti iz Sovjetskih repulika sa sve Rusijom uzeli naše državljanstvo zadnjih godina i doneli silne medalje sa olimpijade, svtskih i evropskih šampionata? Kakve oni veze imaju sa Srbijom?