(©Starsport)
(©Starsport)

Spartak odbio Mehelenovih 500.000 evra za Bijelovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 15:45

Subotičani žele da naprave klupski rekord

Činilo se da su koferi Luke Bijelovića spakovani i da će karijeru nastaviti u belgijskom Mehelenu, ali barem za sada od toga nema ništa.

Rampu na transfer je spustio Spartak, koji nije zadovoljan ponudom koju su poslali Belgijanci. Kako saznaje Mozzart Sport, Mehelen je smatrao da je 500.000 evra dovoljna suma za dovođenje mladog napadača Plavih golubova, ali iz Subotice je stigao odgovor – „ne“.

Izabrane vesti

Napravio je Spartak već jedan transfer ovog leta, Vladana Vidakovića u Maribor, koji bi uz sve bonuse mogao da dostigne 450.000 evra. I to je dovoljno da u Subotici mirno spavaju za sada. Želja je klupskog rukovodstva da vrlo talentovani Bijelović obori rekord Golubova kada je visina transfera u pitanju. I dok se ne dođe do te sume, Mehelen će dobijati „ne“ kao odgovor.

Najveća prodaja koju je Spartak do sada uradio je Voja Ubiparipa u Leh iz Poznjana u sezoni 2010/11, a iznosila je 600.000 evra. Tako da Belgijanci nisu predaleko da ponude srpskom klubu ponudu „koja se ne odbija“, ali za sada Bijelović je i dalje u jatu Plavih golubova.

Mladi napadač Luka Bijelović, koji ima još status bonusa, sezonu je počeo sa dva gola u dva kola, protiv Mladosti u Lučanima i Radnika u Subotici i time je nastavio sa odličnim igrama koje je počeo proletos, kada je i skrenuo pažnju skautima belgijskog Mehelena na sebe.



tagovi

Luka BijelovićSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara