Milan Milanović (©MN Press)
Milan Milanović (©MN Press)

Spartak ostao bez trenera: Milanović napustio Suboticu

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 22:38

Iskusni strateg nije uspeo da se dogovori sa Golubovima oko nastavka saradnje

Došao, ostavio Spartak u Mozzart Bet Superligi i otišao. Milan Milanović napustio je tabor subotičkog superligaša posle neuspešnih pregovora o nastavku saradnje.

Milanović je među Golubove došao kao privremeno rešenje, da tim koji je pod trenerskom palicom Ljubiše Dunđerskog u prolećnom delu šampionata ostvario samo jednu pobedu na osam utakmica. Nije ni Milanović krenuo najbolje, osvojio je samo bod u poslednje tri runde prvog dela šampionata, ali je potom u plej-autu od maksimalnih 21 osvojio 14 bodova i Spartak odveo u mirnu luku.

Izabrane vesti

Budući da je ugovor potpisao do kraja sezone, po završetku iste došlo je vreme da se razgovara o nastavku saradnje. Ipak, dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik te su odluče da se rastanu.

"Milan Milanović je izvanredan trener i čovek, znali smo to i kada je dolazio na klupu našeg kluba, a to je i dokazao rezultatima koje je postigao sa Spartakom u ovom kratkom periodu. Ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za naš klub. Preuzeo je ekipu u teškom momentu, ali je uspeo da ostvari cilj - opstanak u ligi! Ipak, nismo uspeli da postignemo dogovor oko nastavka saradnje. Rastajemo se u dobrim odnosima, a ja mu želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri", izjavio je predsednik klbua sa severa Srbije Nikola Simović.



tagovi

Milan MilanovićSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara