Komentari na vest

Spartak slavi Larsona juniora, gol u nadoknadi i pobeda koja umanjuje dramu poslednjeg kola (VIDEO)

V

VelikiUspeh

pre gotovo 3 godine

Uštedeli su ovi iz Lokomotive i nisu otpustili trenera koji bi im uzeo zadnje pare i koji posle nema gde da ode osim u neki Tadžekistan. Rezultat uštede padale su petice ove sezone kao nikad, a pred kraj sezone došla i čista šestica:))) Nije dovoljno samo oguliti glavu i skakati na sudije da bi se postalo trener :)))
T

TrenerGodine

pre gotovo 3 godine

Kako sad trener godine i stručnjak kakvog traži cela Evropa nije u stanju da uže u LŠ?:) Realno kakvog trenera imaju i koliko loših utakmica su odigrali sa bunker taktikom ovi iz Lokomotive mogu da budu srećni što su se kvlifikovali u Evropu. Koliko petica, a nedavno i šestica je samo ove sezone bilo zahvaljujući prepotentnom stručnjaku.
Z

Znak pitanja

pre gotovo 3 godine

Nešto ovde ne štima. Zar nije Nikolić već ušao u ligu šampiona, superligu, NBA, NHL, NFL? Nemoguće da ne pišete o najboljem treneru svih vremena.
l

lo

pre gotovo 3 godine

kakav gol u nadoknadi, da li su ovi novinari pogledali snimak u tekstu koji su postavili
4

44

pre gotovo 3 godine

СПАРТАК МОСКВА ОЛЕ ОЛЕ ОЛА!
a

abc

pre gotovo 3 godine

Je li igračima Lokomotive dozvoljeno da šamaraju pritivnike i da sudija okreće glavu? Aaaa' nije, zato i nije marko nikolić napravio korak napred nego korak nazad.
H

Holse

pre gotovo 3 godine

Sumnjiv mec iskreno
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kako sme 2-1? Izgleda da ima jos ekipa koje okrecu rezultat, ne samo Zvezda ;)
u

u sto

pre gotovo 3 godine

mi drago za celavog laznjaka kog ste uzdizali ovde danima a milojevica nipodistavali sto je primiop 5,6 golova od timova poput psz-a bajerna i liverpula ali kad debelja marela primi 5 od krasnodara i 6 od zenita to je trenerski mag.Preuzeo tim prosle sezone kad su bili drugi i nije uspeo bar da ponovi taj rezultat a o fudbalu koji igraju da ne pricam imaju najslabiju gol razliku u gornjem domu lige totalni smaraci

Rade

pre gotovo 3 godine

Celavi je tek poceo tek se skockao u finalu kupa je ima odlicnu priliku da ga osvoji dok je Milojevic napustio Al Ahli nije uspeo da se snadje u Saudijskoj ligi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Rade - Miloje je spasao klub od ispadanja, doveo ga do cetvrtfinala LS, i bio prvi na tabeli u konkurenciji mnogo jacih klubova od svog. A onda su Arapi krenuli da ne placaju, i sve ostalo je istorija... I dalje je najuspesniji nas trener koji se pojavio u poslednjih 30 godina.

Rade

pre gotovo 3 godine

Od kog ispadanja iz lige kada je Al ahli bio treci skoro cele sezone i tako zavrsio a u toj ligi sampiona nije uradio nista specijalno kao ovde taj klub je igrao i cetvrtfinala i polufinala i osvojio pre par godina tu ligu sampiona samo poredjenje sa ovom u evropi bi bilo besmisleno cak i sitem takmicenja sa nekoliko pobeda si u cetvrtfinalu.