Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Specijal za finale LŠ: Salah daje gol i Liverpul pobeđuje - kvota 3,00

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.05.22. | 12:08

Uvek odlična ponuda na sajtu mozzartbet.com

Liverpul na Real Madrid, drugi najuspešniji klub u istoriji Lige šampiona na klub koji je sinonim za elitno evropsko takmičenje, jedni protiv drugih u borbi za tron Starog kontinenta. Sam po sebi, okršaj engleskog i španskog velikana obećava spektakl, a kako bi vam veliko finale bilo još zanimljivije kladionica Mozzart pripremila je SPECIJAL.

Uz sve uobičajene tipove, tu su i odlične kvote na to ko će postići gol, da li je pasti posle udarca glavom, direktno iz slobodnog udarca, hoće li neko pocrveneti, hoće li neko uspeti da dođe do het-trika…

Izabrane vesti

Najveće šanse da se upišu u strelce, očekivano, daju se udarnim iglama dva tima, Mohamedu Salahu i Karimu Benzemi, te je kvota u ovoj igri na njih dvojicu ujedno i najmanja – 2,50. Sledi Diogo Žota (2,70) koji vrlo verovatno neće ni biti starter, pa Sadio Mane (3,00), Vinisijus Žunior (3,50)…

Ukoliko pride verujete da znate ko će slaviti, još bolje, jer ćete moći da kombinujete igre. Primera radi, gol Benzeme i pobeda Reala, što je donekle i najrealniji scenario u slučaju trijumfa Kraljevskog kluba, uplatu množi sa 3,60, dok na suprotnoj strani kvota da Salah postigne gol i Liverpul pobedi iznosi 3,00. Trijumf Redsa začinjen golom Luisa Dijaza daje kvotu 4,50, dok na suprotnoj strani Rodrigov pogodak (dao je neke vrlo bitne golove na putu do finala) u slavlju Madriđana iznosi 4,50.

Kvota na het-trik u meču (Benzema već ima dva ove sezone u LŠ) je 15,00, na gol glavom 2,50, a pogodak direktno iz slobodnog udarca 10,00, što nije nimalo loša opklada, s obzirom na odlične izvođače u oba tima, pre svih Trenta Aleksander Arnolda. Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

NAPOMENA: Ako igrač ne počne u startnoj postavi, računaće se kvota 1 za igru igrač daje gol na meču i za igru igrač u kombinaciji sa timom. Golovi igrača računaju se u regularnom vremenu utakmice (neće seračunati u eventualnim produžeci ili penal seriji).


tagovi

Bet specijalMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara