Srđan Spiridonović (©Starsport)
Srđan Spiridonović (©Starsport)

Spiridonović pred transferom u treću ligu Poljske

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.23. | 20:22

Bivše krilo Crvene zvezde želja Viečišta iz Krakova koji namerava da napadne plasman u viši rang

Otkako se u oktobru prošle godine rastao sa Crvenom zvezdom, Srđan Spiridonović bio je bez kluba, ali bi uskoro mogao da ga pronađe. Austrijsko krilo je pred povratkom u Poljsku, ali ne u tamošnju Ekstraklasu, elitni rang, već u treću ligu!

Kako piše poljski Super Ekspres, Viečišta Krakov "sprema novu bombu". U pitanju je klub u vlasništvu Vojćeha Kvieciena, biznismena iz Krakova, koji je pokazao ambiciju tokom zime potpisavši petoricu - za treći rang poljskog fudbala – atraktivnih imena. Sve kako bi ostvario plasman u drugu ligu. Viečišta se nalazi na trećoj poziciji sa tri boda manje od lidera Lagova i u klubu veruju da im Spiridonović može pomoći da taj zaostatak istope.

Izabrane vesti

Spiridonović je u Crvenu zvezdu stigao iz poljskog Pogona leta 2020. godine za 250.000 evra, ali nije uspeo da ostavi trag na stadionu Rajko Mitić. U jesenjem delu sezone postigao je četiri i namestio još pet golova na 24 utakmice u svim takmičenjima pa je drugi deo proveo na pozajmici u Genčlerbirligiju. Međutim, u Turskoj je na šest mečeva odigrao svega 84 minuta. Prošlu sezonu proveo je u Atromitosu, ali ni tamo nije oduševio, a po povratku u Srbiju usledio je rastanak sa crveno-belima.



tagovi

Srđan Spiridonović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara